Reflux terhesseg alatt, leirnatok a tuneteit, mit ereztetek?
Nekem a reflux lb a 18.héten kezdődött, de csak két hónappal később jöttem rá, hogy mi a gondom. Eleinte csak este, lefekvéskor voltak tüneteim, mellkasban feszítő érzés, torokban "gombóc", köhögés, amihez hányinger társul, böfögés.
Most, 32 hetesen már sokkal rosszabb, ha előre hajolok valamiért, szedem össze a gyerekem ruháit, játékait a földről, akkor is jelentkeznek ezek a tünetek. Szóval nálam egyre rosszabb lett. Émelygést nem tapasztaltam.
Nekem a második babával volt ilyen. Kb.5.héttől föl -le hullámzott a rosszullét. Egyik héten alig bírtam enni, másik héten jobban...nem jól, de jobban voltam. Igy voltam végig, szülés után már jobb volt. Biztos, hogy a reflux is okozhat tünetet, ki tudja megkülönböztetni?! Nekem sokszor volt hányinger, émelygés.
Ha esetleg reflux, én végig Gaviscon rágótablettát szedtem, az enyhitett valamennyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!