Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+3 napos terhes vagyok....

5+3 napos terhes vagyok. Normális, hogy egész nap húzódó, menstruáció szerű görcseim vannak? Nem brutális, de napi 4 Magnézium Citrici mellett is érzem.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 30. 08:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
2023. ápr. 30. 08:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális.
2023. ápr. 30. 08:29
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
Nekem missed ab lett a vége mert mindenki azt mondta hogy normális és nem hívtam fel az orvosom ahelyett hogy másra hallgassak
2023. ápr. 30. 08:31
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 3-as,nagyon sajnálom :( Hányadik hétben voltál? Én 4-én megyek először uh-ra. Nagyon félek.
2023. ápr. 30. 08:34
 5/21 A kérdező kommentje:
Ha esetleg emelem az adagot nem lesz baj? Olvastam, hogy van aki napi 4*2-őt szedett ebből a fajtából, viszont 500mg-os.
2023. ápr. 30. 08:47
 6/21 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Nekem a 8. Hétig volt menstruáció szerű görcsök vagy még erősebb nyilalások, de nem lett vetélés szerencsére.
2023. ápr. 30. 09:23
 7/21 Bogica0616 ***** válasza:
100%
6. Vagyok. Napi 3 MagneB 6.-ot szedtem. Max napi 6.ot szabad abból, de inkább 3.ot.
2023. ápr. 30. 09:26
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Te még nagyon kicsi terhes vagy sztem elég sok az a magnézium így is.

Én nagyon görcsölős vagyok de sose mertem annyit beszedni pedig sírásig fáj a lábam néha.

2023. ápr. 30. 09:26
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, első baba? Vérzés van mellette?

Nekem is azt mondták, mivel első terhességem lesz most nyúlik minden.

Vérzés pici(!) mennyiségben lehet hormon hiány. Azt tudják pótolni.

Viszont! Egy valamire figyelj. Ha szokatlanul nagy a fájdalom (bár ez is prejoratív, mert én menstruációkor is a falat kapartam és erős gyulladáscsökkentőt kaptam...), akkor ne tétovázz, irány az orvos! Úgy jellemezték, ha összegörnyedsz és nem bírsz állni. Illetve ha vérzel akkor is. Ha vetélsz, akkor is irány a doki, de nem kell kapkodni, hadd végezze a természet a dolgát.

Én is görcsölök, de nem vészes. Általában reggel meg napközben talán (tegnap) 3x-4x görcsöltem.

Én szedem a terhes vitamint, meg magnéziumot is pluszban, de nem érzek változást. Ettől szerintem ne ijedj meg.

Ne idegeskedj feleslegesen. :) Jó babavárást. :)

2023. ápr. 30. 09:30
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem első baba. Viszont sok év telt el (15)a fiam születése óta. Tudom hogy nincs két egyforma terhesség,meg akkor még csak 21 éves voltam, de nagyon fura és ijesztő, mert a fiamnál a mellfeszülésen kívül semmi tünetem nem volt, mintha nem is lennék terhes. Most sem fáj kifejezetten,csak érzem, mensikor sem görcsölök úgy, hogy össze kelljen görnyednem. Vérzés szerencsére eddig semmilyen formában nem volt. Volt már 2 kémiaim, remélem most minden rendben lesz.
2023. ápr. 30. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!