11/21 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, hogy valaki esetleg lát-e valamit, lehet épp látja valaki hozzáértő. Elvégre ezért van a gyakori kérdések.
2023. ápr. 28. 09:11
12/21 anonim válasza:
Nem. A hozzáértőket nem itt kell keresni, hanem az elérhetőségeiken, személy szerint. Itt laikusok vannak.
13/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát, főleg a 09:09esnek :-)
Nekem ennyi is elég volt, hogy megtudjam, hogy a laikusok még nem láthatják ebből a nemét.
2023. ápr. 28. 09:29
15/21 A kérdező kommentje:
Igen, kislányt mondott😊
Na, valaki csak ért itt is hozzá😊
2023. ápr. 28. 09:33
16/21 anonim válasza:
14 vagyok:
A hamburger miatt kérdeztem. Elvileg ha a két lába között hamburgerre emlékeztető dolgot látsz (tehát 3 csík) akkor kislány. Amúgy neten nézegettem ultrahang képeket és azzal hasonlítottam össze :D
17/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm😊
Én is próbáltam keresgélni a neten, de te ügyesebb voltál.
2023. ápr. 28. 09:38
18/21 anonim válasza:
Én is lánynak mondanám. Ha mintha a kép bal oldalán a két vonal a két combcsont lenne kôzötte meg a nagyajkakat sejtem. De csak laikusként.
19/21 anonim válasza:
Lány, egyértelműen. Látszanak a kis- és nagyajkak.
20/21 anonim válasza:
De te most nem hiszel az orvosnak, vagy miért érzed szükségét, hogy idegenek nézegessék a gyereked nemi szervét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!