Meg tudtátok mondani 4d ultrahang alapján, hogy a baba kire hasonlít?
Voltunk 32. heti ultrahangon és a baba egyikőnkre sem hasonlít, nem találok közös vonásokat sem velem, sem apukájával.
A barátnőim mind mondták ennyi idős ultrahang alapján, hogy kire hasonlít.
Mert ha egyikőtökre sem hasonlít akkor mi van?
Van valami rejtegetni valód? Miért baj az ha nem hasonlít rátok?
Nálunk a férjem családja szerint kiköpött apja.
Az én családom szerint csak cuki.
Szerintem is cuki, bár nem látom a hasonlóságot. Majd kiderül, de annyit fog még változni.
A fiam amikor megszületett tiszta apukám volt. Most már nagyon hasonlít a saját apjára de rám is.
Lányom két éves múlt és nem hasonlít csak apósomra :-)
Az uhkon és születése után se hasonlított senkire, őt tényleg a gólya hozta...
Nekünk alig tudtak képet csinálni róla, csak olyan oldalasan, nem igazán szemben, mert rejtőzködött, idegesítette az uh, mint mindig.
Amikor még csak a fülét láttam oldalról, már megismertem az én fülem alakját benne, amit anyai ágon örököltem.
A szája állása és a pofikája is magamra emlékeztetett.
29. terhességi héten volt ez. Mikor a szüleimnek megmutattam, ők is pont ezeket a részeket emelték ki, mint én, pedig direkt nem mondtam semmit.
A férjem senkit sem vélt látni benne, a szülei sem mondtak semmit.
Még nem született meg, 34 hetes vagyok, így majd később derül ki, jól láttuk-e. 🙂
Hozzáteszem, nem akartam tudatosan keresni jegyeket rajta, mert eszembe sem jutott, hogy már ilyenkor látni lehetne bármit is, egyszerűen csak rögtön kiszúrtam, hogy basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!