Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Meg tudtátok mondani 4d...

Meg tudtátok mondani 4d ultrahang alapján, hogy a baba kire hasonlít?

Figyelt kérdés

Voltunk 32. heti ultrahangon és a baba egyikőnkre sem hasonlít, nem találok közös vonásokat sem velem, sem apukájával.

A barátnőim mind mondták ennyi idős ultrahang alapján, hogy kire hasonlít.

2023. jan. 12. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a 20. hetes uh-on készült fotón látszott, hogy tiszta apja. Minden rokonunk látta. Megszületve is tiszta férjem, csak kicsit lányosabb arccal. Kislány :D És amúgy az ráadásul sima uh volt, nem 4D.
2023. jan. 12. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Senkire sem hasonlít, szép baba,mi meg nem vagyunk fotogén típusok hogy szépen mondjam. Tök mindegy kire hasonlít lehet valamelyik ük-ük akárkire hasonlít.
2023. jan. 12. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:
A kislányom már a 20 hetes genetikai uh-n 4D-ben egy az egyben úgy nézett ki, mint az apukája. Egyébként azóta is így van. A fiammal még 5D-s babamozin is voltunk 26 hetesen, de ő senkire sem hasonlít. Legalábbis egyelőre, még nem született meg. :)
2023. jan. 12. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálunk azt mondta mindenki, hogy tiszta apja. Valóban teljesen olyan volt, mikor megszületett. Azóta már rám is hasonlít azért .
2023. jan. 12. 20:51
 15/17 anonim ***** válasza:

28 hetes babamozin a kisfiúnkról készült egy olyan kép, amiről rögtön beugrott az egyik csecsemőkori képem..

Hazaértünk, előkerestem, és egymás mellé téve ámultunk, hogy mi a fene?!

Anyukámnak amikor megmutattam, akkor teljesen lesokkolódott.

Lassan megszületik, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz valójában.

2023. jan. 13. 00:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi 28 hetesen voltunk babamozin,ott még a doktornő is megjegyezte hogy apukára hasonlít,de párom családja szerint is.

A 30.heti genetikain is kaptunk fotót,ott már az én családom mondta hogy olyan mintha rám néznének.

De úgyis változnak eleinte,majd eldől kire hasonlít.

2023. jan. 18. 09:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Anyósom állította, hogy a férjemre hasonlít, én akárhogy néztem, sem őt, sem magamat nem láttam benne. Vagyis az orrát kiszúrtam, hogy alig van neki, és férjemnek kicsi, széles az orra, így reméltem, hogy nem az én hosszú, hegyes orromat örökli. Már 1 éves, és az ő orrát örökölte.
2023. jan. 21. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!