Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakori hogy lánynak...

Mennyire gyakori hogy lánynak mondják aztán mégiscsak fiú lesz?

Figyelt kérdés

A fiamról az összes ruhát félreraktam, úgy néz ki most kislányt várok (13 hetesen, 15 hetesen és 19 hetesen is lánynak mondták).

A héten megyek a 20. Heti genetikaira ha ott is lánynak mondják eladományoznám a fiús ruhákat és vennék lányosakat. De kicsit félek, úgy tudom a kislányoknál könnyebb elnézni a nemét. Nehogy úgy járjak hogy elpasszolom a fiús ruhákat erre kiderül hogy mégiscsak kisfiú 😅

2023. ápr. 25. 08:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azután passzoltam el a ruhákat, hogy megszületett 😀
2023. ápr. 25. 08:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még be add el.

Igaz, 20 hetesen már szokták látni elég nagy bizonyossággal a baba nemét, de magzati korban 100%-ban csak a genetikai tesztek tudják kimutatni a baba nemét. Szóval előfordulhat, hogy UH-n rosszul látjàk.

2023. ápr. 25. 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyat aki úgy ment a szülőszobára hogy lánya lesz, aztán mégsem...
2023. ápr. 25. 08:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még tartsd meg, majd ha megszületett az a biztos 😃
2023. ápr. 25. 08:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerosom is a szuloszoban tudta meg, csak naluk forditva, kisfiunak neztek, es kislany lett ugy, hogy tobb nevesebb orvos is ultrahangozta a varandossag alatt. Szoval, ha meg egy kisfiut is el tudnak nezni, en nem adnam meg el a ruhakat. Olvastam egyszer egy statisztikat az uh pontossagarol, es 70% volt, ha jol emlekszem. Bizni lehet benne, tehat tenyleg sokkal valoszinubb, hogy kislany, de en par honap mar nem oszt, nem szoroz, ahhoz kepest, hogyha megis kisfiu, es szerezheted be ujra a cuccokat. Persze, gondolom kell a hely, meg most egyszerubb lenne, mintha mar ott a baba, de en elore elkeszitenem a hirdeteseket, bearaznam, lefotoznsm, hogy majd csak aktivalni kelljen, ha mar megszuletett.
2023. ápr. 25. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 24. hétig lánynak mondták, de a 4D egyértelműen mutatta hogy fiú.
2023. ápr. 25. 08:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

El ne add jó lesz az még játszósnak/tartaléknak. Gyereknek otthon full mindegy miben van, jobban óvod a környezetet is, ha azt használod főleg ami van és nem másikat veszel.

Fiús ruhákat is fel lehet dobni lányos dolgokkal amúgy. Amúgy ezért kell uniszex ruhákat venni kezdő szettnek :D

2023. ápr. 25. 09:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm is lányt várt. Lányos szoba, lányos ruhák, minden lányos. Aztán kibújt egy kisfiú.
2023. ápr. 25. 09:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, egyelőre megtartom őket. Meg lehet mégsem lesz mostanában rózsaszínre festve a szoba 😅

Játszósnak amúgy nem szeretném megtartani, iszonyat sok fiús ruha van (több fiúgyerek van a családban, mindet örököltük és nem kérik vissza). Az újakat is használtan tervezem beszerezni vagy zero waste csoportban elcserélni a fiúsakat lányosra. De akkor inkább várok még ezzel :)

2023. ápr. 25. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

34. héten szóltak, hogy átalakult és fiú lesz. Már minden csajos volt.

Legalább szóltak.

2. gyereknél a semleges színek, minták stb. domináltak, hátha benézik:D

Amúgy, nekem is van ismerősöm, aki végig azt hitte lány, szülésnél hopp… 🙂

2023. ápr. 25. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!