Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Véleményeteket szeretném...

Véleményeteket szeretném kérni, negatív vagy nagyon halvány teszt?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 23. 20:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
76%
Ebből még pozitív is lehet, de nekem ugyanilyen halvány csík egyszer babát jelzett, egyszer meg száradási csíkos volt csak. Ez a kb lehető legrosszabb teszt amúgy, a sok-sok száradási csíkjai miatt.
2023. ápr. 23. 21:48
 12/48 anonim ***** válasza:
70%
Mint a 11-es. Volt már ilyen száradásim is, meg egyszer baba is lett belőle. Én próbálnék egy Predictor Early-t a helyedben első vizeletből. Ha ez halvány pozitív, azon látszódnia kell. Ha az negatív, akkor nincs baba.
2023. ápr. 24. 05:33
 13/48 anonim ***** válasza:
75%

Ha terhrs lennél az elöző ciklusból es full p9zi lenne.

Viszont kb mostanság van ovud.

Ez nem terhessésget jelez.

Az hogy az agyad mikor mit képtel be .....

2023. ápr. 24. 06:43
 14/48 anonim válasza:
Szia! Na megcsinálta ma a tesztet?
2023. ápr. 24. 20:55
 15/48 anonim ***** válasza:
34%
Nekem halovány, de pozitívnak tűnik, telefonon jól látok egy második csíkot. Holnap csináld újra
2023. ápr. 24. 21:06
 16/48 A kérdező kommentje:

[link]

Sziasztok! Ez ma reggeli expect teszt. Nem tudom ... Van már 2 gyerekem, mégis sikerült becsapnia a szervezetemnek...pedig nem voltam eagorcsolve a babára.

2023. ápr. 25. 07:41
 17/48 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg nem jön meg csinálj még egyet holnap is. Komolyan mondom nekem a telefon kijelzőjén van vmi (nem a hamis remény táplálása miatt mondom). Vegyél egy másik típusú tesztet. Ez amúgy 10-es vagy 25-ös teszt volt?
2023. ápr. 25. 09:02
 18/48 A kérdező kommentje:

Én már nem tudom mit gondoljak 😔 férjem szerint 1 vonal van, kérdeztem is tőle hogy melyikonknek rossz a szeme? 🙂

Nem tudom milyen érzékenységű, talán 20as, de délután megnézem.viszont ha esetleg 2 csík van, miért ilyen halvány?

2023. ápr. 25. 09:14
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akár kémiai terhesség is lehet. Nekem 2x volt, ugyanígy alig látható halvány csíkos volt (csak a predictor mutatta jól láthatóan) de aztán napokkal később sem lett erősebb és aztán meg full negatív és meg is jött.

Elkezdődött valami, de nem fejlődött tovább. Nagyon gyakran előfordul, sokan észre sem veszik, mert általában csak pár nap vagy 1 hét késéssel jár.

2023. ápr. 25. 09:14
 20/48 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy igazad van. Meglátjuk mit hoz a következő ciklus. Azért sajnálom, igaz nincs tervben baba, de én nagyon örültem volna🙂
2023. ápr. 25. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!