Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El lehet kerülni a fogak...

El lehet kerülni a fogak megromlását a terhesség alatt? Nem törvényszerű, hogy mindenkinek tönkremennek?

Figyelt kérdés
Nekem elég erős fogaim vannak, és remélem, nem fognak tönkremenni.
2023. ápr. 23. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kutya baja nem lett a fogaimnak 3 terhesség alatt. Két tömésem van, mindkettőt még kamaszkoromban szereztem.
2023. ápr. 23. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szintén semmi baja nem lett a fogaimnak, sose volt problémám szerencsére ilyen téren, 30 évesen egyetlen tömött fogam van (nem a terhesség alatt szereztem). Szerintem nagyrészt genetika. Azok az ismerőseim, akiknek soha semmi baja a foguknak, a terhesség alatt se lett, akik amúgy is állandóan ilyen problémákkal küzdenek, annak erősödhetnek fel a problémák.
2023. ápr. 23. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél nem szedtem varandósvitamint, gondoltam minek az nekem, még fiatal vagyok és egészséges. Alighogy megszuletett a lányom járattal fogorvoshoz, 2 fogamon korona lett, egyet ki kellett húzni. 12 évvel később a másodiknál mégis szedtem vitamint, semmi gond nem volt a fogaimmal. Most a harmadikat várom, nemrég voltam fogorvosnál, semmit nem talált. Szerintem sokat számít a vitamin, hisz nem a előled veszi el a baba, hanem bőven jut neki is mindenből.
2023. ápr. 24. 00:44
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Nekem egy fogam nem ment tönkre.

Szerintem kalciumot vigyél be az segít.

De ez a fog mizéria, mai világban ilyen jó fogkefék és fogkrémek mellett már lassan nem releváns.

2023. ápr. 24. 11:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi válaszokat is :)
2023. ápr. 24. 17:07
 16/16 Bogus20 ***** válasza:
Olvasd el Weston Price fogorvos könyvèt. 3. Terhességem után szoptatás alatt kaptam egy ínygyulladást, sajnos egy fogam tömni kellett, utána ástam bele magam ebbe a tèmába. 4. terhessègem alatt megfogadtam ètkezèsi tanácsait ( kevès köze van a ma tanított táplálkozási piramishoz) ès eddig semmi gond, pedig mindegyik terhessèg alatt eddig különböző "ismeretlen eredetű " meg " ohh az sokaknak van " gondjaim voltak, semmi nem jött most elő. Szóval ez nem csak szerencse meg jó genetika kèrdèse.
2023. ápr. 25. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!