Terhesség elején változhat az étvágy?
Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok.2 napja egész napos hányingerem van,nem igazán van étvágyam.Ha eszek sem jobb a helyzet.Nem hánytam.Ez normális?Eddig pont az ellenkezője volt,mindig éhes voltam.Más is volt már így?
Köszönöm a válaszokat!
2023. ápr. 22. 20:47
1/3 anonim válasza:
Igen, normalis. Kis tulzassal szinte minden tunet az :)
3/3 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem nem voltak rosszulléteim, de állandóan úgy éreztem, mint aki túlzabálta magát (akkor is, ha semmit nem ettem még), ez pedig kicsit néha émelygő érzés volt, de nem vészesen. Egyes ételek gondolata pedig undorral töltött el. Nekem ez a 9. hétben el is múlt, most már arra kell figyelnem, hogy azért ne zabáljak többet, mert még nem kell "2 helyett" ennem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!