Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisebb étvágy terhesség alatt?

Kisebb étvágy terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Az lehetséges, hogy terhesség alatt (3. hónapnál vagyunk) kissebb az étvágya az anyukának?

Lehet ez bármi előjele, vagy normális dolog?

Lehet a kicsi nyomja kicsit az anyuka gyomrát?

2021. márc. 22. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen. Én határozottan érzem, hogy megy a helyháború odabenn!

Kevesebbet tudok enni, kisebb adagokat, és ami bemegy, az hamar ki is akar jönni. Pl. ha iszok az van 20 perc alatt kikéredzkedik.

2021. márc. 22. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, teljesen normális.
2021. márc. 22. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van, nem is szabad sokat enni egyszerre, mert visszajöhet, pont a napokban jártam így, mert nagyon gyorsan ettem meg az amúgy két részletben fogyasztandó reggelimet, nem bírta a gyomrom a tömést, visszajött minden.

Terhesség előtt napi két nagy étkezésem volt, plusz a reggeli kávé, most négy kicsi, plusz köztük kis gyümölcs vagy zöldség.

24 hetes vagyok egyébként.

2021. márc. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!