Baj ha nem eszek terhesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lassan 15 hetes terhes vagyok és már 4 kilót fogytam, egyszerűen nem tudok enni, folyamatos teltségérzetem van. Okozhatja a progeszteron?
Van esetleg valamilyen praktika az étvágy meghozására?
Próbálok nassolni, hogy legalább kalória legyen bennem
2020. szept. 18. 16:33
1/6 anonim válasza:
Hát, ha van rajtad bőven túlsúly, akkor igazából a szervezeted képes táplálékot előállítani a baba számára. Én hiába ettem, gyakorlatilag az egész terhességemet végighánytam, szóval sok nem volt bennem, viszont nekem volt túlsúlyom, problémát nem okozott a fogyás, ugyanis én kevesebb voltam szülés után, mint amennyivel kezdtem, ennek ellenére a kiírt dátum előtt 3 héttel született meg a kisfiam közel 4 kg-al. De ha neked egyébként nincs túlsúlyod, szerintem nem ártana orvoshoz fordulni. Enni kell. Mert lehet, hogy a baba fejlődik, de lehet, hogy nem, de az tuti, hogy a te szervezetednek tápanyag kell legalább minimális szinten.
2/6 anonim válasza:
Ez attól függ. Ha van rajtad plusz nem
Baj, ha nincs, akkor sem a baba fog éhezni, hanem a te szervezeted saját magától vonja meg a vitaminokat és ásványi anyagokat.
Amúgy nem nagy dráma. Majd a második harmadik trimeszterben hizol. Az elsőben sokan fogynak.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs túlsúlyom, baba 2 hete rendben volt
2020. szept. 18. 17:25
4/6 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy igyál. Az evés kevésbé fontos, a baba elveszi, ami neki kell.
5/6 anonim válasza:
Szia én 16 hétig mindent kihánytam, inni azért tudtam vizet, ikerterhes kismama vagyok, fogytam rengeteget babák rendben vannak most vagyunk 37.hetben. Sok folyadék, és ha minimálisat is tudsz enni az már jó 🥰🥰próbálj meg kis gyümölcs vagy valami ami jól esik, ben lesz gond kitartás és boldog babavárást kívánok 💓
6/6 anonim válasza:
Igyál eleget és szedd a vitaminokat. Ez a legfontosabb. Ha majd kívánok az ételt úgyis enni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!