Megnéznétek? A dokim adott egy ultrahang képet és szerinte fiú de nem túlzás ez a kuki?
2023. ápr. 17. 20:05
31/37 anonim válasza:
#30 ha tudnál szöveget értelmezni, le van írva, hogy a doki mutatta azt, mint nemi szerv, és a kérdező is úgy gondolja, hogy az a köldökzsinór. De a kotozkodes valóban könnyebb, mint az értő olvasás :)
32/37 anonim válasza:
31 hát te se tudsz értelmezni!
Neki a kuki mérete a lényeg...
33/37 anonim válasza:
Szakadjal már le a erről a kuki dologról. Az orvos mutatta miszerint ez a nemi szerve, ezen csodálkozik a kérdező, hogy ekkora lenne egy uh képen, szerinte ez koldokzsinór. Te valami perverz idióta vagy??
34/37 anonim válasza:
"A dokim adott egy ultrahang képet és szerinte fiú de nem túlzás ez a kuki?"
35/37 anonim válasza:
Ha valaki azt irta hogy köldökzsinór akkor azon hisztizett hogy nem az ,ha azt írták hogy senkit nem érdekel a mérete azon hisztizik!
Neki/nektek semmi nem jó!!!🤣🤣🤣
36/37 A kérdező kommentje:
Na álljunk már meg egy pillanatra. 1 nem hisztizett senki hanem elmagyaráztam hogy nekem a doki mondta hogy az lenne az. De nekem ez fura volt és még rá is kérdeztem h az lenne a kuki? Rá mondta. De neked nem fogok magyarázkodni szakadjál már le rólam . Miért jó neked ez?? Esküszöm neked valami bajod van komolyan sajnállak már. És még egyszer kérlek hogy hagyjál békén. Köszönöm
2023. ápr. 18. 19:01
37/37 A kérdező kommentje:
Ja és nem hisztiztem hogy a köldökzsinórt látták én is arra gondoltam de írtam is h szerintem az csak mikir rákérdeztem az orvostol h az lenne a kukaca azt mondta rá h igen úgy hogy nem hisztizés volt hanem csak válasz rá hogy nem én képzelem be hogy ezt mondta hanem tényleg ő mondta de én attól kételkedtem benne h az lehetetlen... néztem googlen képeket és egyik se így jön. Na utolsó magyarázásom volt aki érti érti aki meg kotekedni jött az úgyse látja be hogy mit is mondtam. És nem fogom idegesíteni magam ilyen degenerált nőn. Ha neki így jobb a napja mert más nem teszi boldoggá hát gratulálok. A családoddal foglalkozz ennyit mint velem már jobban jársz. És nem a méret a lényeg köszönöm 🤣 az a baj a mai ilyen emberekkel hogy abba is bele kötnek amibe nem kellene. Mert nekik így jobb és örömöt okoz gondolom csak elég szomorú hogy ez okoz boldogságot mint hogy a párja vagy a gyereke. Nem szeretem ha ismeretlen ember belém aĺl így képernyőn kívül mert nagy ninja harcos de élőbe meg behúzza az ilyen fülét farkát is. Sok boldogságot kívánok több ilyen belepofázást szegény emberek kommentjébe kérdéseibe. további szép estét kívánok
2023. ápr. 18. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!