Megnéznétek? A dokim adott egy ultrahang képet és szerinte fiú de nem túlzás ez a kuki?
2023. ápr. 17. 20:05
1/37 A kérdező kommentje:
Azóta nem mondták meg mikir voltam ultrahangon hogy kisfiú vagy kislány majd most megyek a genetikaira és remélem már megmondják.
2023. ápr. 17. 20:14
2/37 anonim válasza:
Jaj, már megint egy, aki jobban ért hozzá, mint a doki...🤦♀️
3/37 anonim válasza:
Hidd el hogy a doki nem ez alapján mondta hogy fiú és nem a kukijuk nagy hanem a zacsi😃
4/37 A kérdező kommentje:
Te meg hidd el hogy mikor mutatta akkor arra mutatott vissza is kérdeztem hogy az a kukaca? Mondta h igen
2023. ápr. 17. 20:16
5/37 anonim válasza:
Szia, gratulálok :)
Ki csinálta az uh-t? :)
6/37 A kérdező kommentje:
Te meg beszólogatni??? Ebbe mi a hiszti? Nagy baj van nálad úgy látom éld már ki máson magad én csak beszélgetni jöttem volna de kár volt mert csak ilyen taplókba bukom. Amúgy nem tudom mi bajod van hormon zavaros vagy? Vagy hiányod van? Mert akkor kezeltesd magad és ne rajtam éld már ki a bunkó éned. Köszi és húzzál innen ha segíteni nem de oktatni tudsz csak.
2023. ápr. 17. 20:20
7/37 A kérdező kommentje:
Józsa dr. Úr
2023. ápr. 17. 20:21
8/37 anonim válasza:
Akkor fiú, neki jó szeme van hozzá 🥰
9/37 A kérdező kommentje:
Te is hozzá jársz?
2023. ápr. 17. 20:23
10/37 anonim válasza:
Jártam. Azt hittem nyugdíjba vonult :) Sőt, azt se tudom, hogy működik most a szülészet :) meg hogy milyen dokik maradtak, ha maradtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!