Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek? A dokim adott...

Megnéznétek? A dokim adott egy ultrahang képet és szerinte fiú de nem túlzás ez a kuki?

Figyelt kérdés
[link]
2023. ápr. 17. 20:05
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
74%
Kedves kérdező, te teljesen el vagy tévedve. A keményebb szövetekről verődik vissza jobban az ultrahang. Az orvos nem a kukit látja vagy sejti látni) hanem az ekhodenz (azaz az ultrahangot jobban visszaverő) heréket.
2023. ápr. 17. 20:27
 12/37 A kérdező kommentje:
Igen egyenlőre járó betegek mehetnek ultrahang illetve ugye a rendelőbe nyáron állítólag vissza jön a szülészeti osztály is 🙂
2023. ápr. 17. 20:31
 13/37 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon jó hír :) boldog babavárást 😊🥰
2023. ápr. 17. 20:36
 14/37 anonim ***** válasza:
55%

A kérdés az volt, hogy az uh kép alapján szerintünk fiú vagy lány. Jobb helyeken tök normális válaszokat adnak, ha meg nem tudnak, nem írnak semmit. De egyesek itt vezetik le a napi frusztrációt, szánalmasak.

Kérdező, szerintem kisfiú. Ez a kép szerintem tök jól illusztrálja

[link]

2023. ápr. 17. 20:41
 15/37 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 14

Ha vegig olvasod aki normális választ adott a kérdező arra is bunkón válaszól!

Sajnos sokszor a kérdezőkkel van nagyon nagy baj!

Egyebként én ne örülnék ha a hasaból nőne ki a kukaca de szerencsére az én fiamnak ultrahangon is rendben volt.

2023. ápr. 18. 06:34
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Az ott a képen a köldökzsinór.Egészen biztosan nem arra mondta,hogy az a kukac,és nem ebből állapította meg.
2023. ápr. 18. 07:40
 17/37 A kérdező kommentje:
Hol melyik válaszomban voltam bunkó? Aki normálisan váladzolt annak én is úgy válaszoltam. És én voltam ott nem herezacskót mondott a doki hanem kukacot és mutatta is h talán az az lehet. És elnézést ha bunkónak tűnt a válaszom de nem hazudok ezt így mondta a doktor úr hogy az lenne a.kukaca. nem találom ki hidjétek el. És nekem is az nem egy kukacnak nézett ki hanem a köldökzsinórnak. De köszönöm szépen a kioktatást meg így ismeretlenül a bunózást. Többet nem kérdezek itt az biztos.
2023. ápr. 18. 07:52
 18/37 A kérdező kommentje:
Mist nézem azt a komentedet törölted ahol legisztizel hol ott én notmálidan írtam végig. Amikir azt írtad hogy hisztizek akkor nem igazán értettem h ebbe mi is volt a hiszti normálisan leírtam hogy mi volt te meg csak okoskoftál tovább
2023. ápr. 18. 07:56
 19/37 anonim ***** válasza:
47%

Hat akkor minek kérdezel ha a doki megmondta!

Nem fog senki tapsolni hogy milyen nagy a kukaca!senkit nem érdekel.

Nehogy csalódott legyél amikor kijön és mégsem nagy!

Sajnálom szegény kisfiút hogy anyukájának csak ez a lényeg hogy mekkora!

2023. ápr. 18. 07:57
 20/37 A kérdező kommentje:
Te esküszöm beteg vagy . Nem az a lényeg te jó isten... fú haggxuk szerintem menjél már légyszives az én kérdéseimből kifele és találj magadnak valamit ami lefoglal. Ne állj már belém nem ismersz, ez a baj az emberekkel azért tartunk itt ahol. Az emberek abban lelik örömüket hogy belerughassanak a másikba. Én gratulálok neked anyuka létedre. És álljál le mostmár légyszives. Élőben is ekkora szád van vagy csak itt vagy ilyen nagynak képzelő? Szívesen találkoznék veled de komolyan. Szép napot kedves kötekedő. Tapsold meg magad hogy belerúgtál ma is valakibe. Ügyes vagy.
2023. ápr. 18. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!