Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Négy hetes terhes vagyok, de...

Négy hetes terhes vagyok, de semmi tünetem nincs. Nem baj? Mikor fog jelentkezni?

Figyelt kérdés
2008. jan. 5. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Akkor honnan tudod hogy 4 hetes terhes vagy? Lehet hogy nem sikerült. De remélem hogy nincs igazam. Általában a 4. hét körül ketdődnek a rosszullétek.
2008. jan. 5. 17:28
 2/8 anonim válasza:
100%
én 19 hetes kismama vagyok nálan kb 7-8 hetisen jelentkezett néhány tünet kisebb rosszulétel reggelente de nem volt komoly szedjél magne B6-OT a segit a hányinger ellen is ,üdv
2008. jan. 5. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5hetesen derült ki igazán de csak 6-7hetesen jött a mellfájdalom és az étvágytalanság.Ne aggódj fog tünet lenni ,de hidd el még eleget kell elviselned,ne akard minnél hamarabb.Örülj neki,hogy ilyen hamar megtudtad és legalábbtudatosan tudsz addig is élni.Nekem azt mondták a B6 vitamin igazán nem segít ,mert igaz az a hányingernél segít de annál ami betegség-utazásnál stb.,de mint tudod ez a hányinger nem betegség hanem egy állapot és mindenhol azt javasolták ha nem muszály ne szedjek mindent be ,mert a vitaminoktól lehet csak ám hízi.Ha meg tüneted nincs addig pláne ne szedj.Ami viszont fontos az a folsav-gyógyszertárban kapsz-ez a nyitott gerinc és különböző fejlődési rendellenesség megelőzésére van..ez nagyon fontos ,szedj két szemet nyugodtam belőle-én reggel 1 ,este 1et szedek ,és vagy magzatvédőt vagy nagyobb dózisu multivitamint.Ha egészégesen-->>rendszeresen táplálkozol változatosan és minőségien,szép egészséges babád lesz hidd el.Sok sikert hozzá!

13hetes kismama

2008. jan. 5. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 hetesen a mellfájdalom utalt a terhességre. Azóta 18 hetes lettem, és az össz tünetem a 10. hétig a "meg akar jönni" hasfájás és a mellfeszülés volt, azóta mindkettő elmaradt. Más tünetem akkor sem volt, és most sem, csak hogy már nől a pocim:-)
2008. jan. 5. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 34 hetes vagyok és a pozitív teszten kívül semmi más tünetem nem volt, mégsem aggódtam, nem a hányingertől függ a terhesség! Egy kicsit nagyobb volt az étvágyam már az elején is, de semmi feltűnő jel, szóval ne aggódj!

2008. jan. 5. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt semmi klasszikus tünetem. Csak a kimaradó vérzés. Még a pozitív tesztnek se hittem el hogy terhes vagyok, csak az ultrahangnak. Akkor ugye a saját szememmel láthattam is. A terhesség alatti egyetlen tünetem az aluszékonyság volt, olyan 12-15 hetes terhességig. Azóta a fiam 7 éves. A kistesóval ugyan így volt. Kimaradó mensi, aluszékonyság, passz. Se hányinger, se kívánósság.

Inkább örülj, hogy szerencsés alkat vagy. Vacak lehet naponta több alkalommal hányni :S

2008. jan. 5. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem sem volt szinte semmi jele, csak a menszi kimaradás, aluszékonyság, és többet akartam enni. Nem kell, hogy hányigered legyen. Te is a szerencsések közé tartozol, ne attól érezd maga kismamának, hogy állandóan hánysz. Sokan szinte felvágnak rá és egymásra kontráznak...

Szóval, gratula, és élvezdd ezt a szép időszakot.

2008. jan. 6. 11:30
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Honnan tudod,hogy az vagy?Orvos látott,UH megvolt?A négy hetest honnan számítod?Ha késik pár napot az még nem jelenti azt,hogy az is vagy,nekem is késett 5öt,és megjött.Ha igazoltan ott a baba,akkor meg örülj neki,hogy eddig nem álltál be a sorba,és élvezd a "csendes napokat".Jó egészséget.
2008. jan. 10. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!