Négy hetes terhes vagyok, de semmi tünetem nincs. Nem baj? Mikor fog jelentkezni?
Nekem 5hetesen derült ki igazán de csak 6-7hetesen jött a mellfájdalom és az étvágytalanság.Ne aggódj fog tünet lenni ,de hidd el még eleget kell elviselned,ne akard minnél hamarabb.Örülj neki,hogy ilyen hamar megtudtad és legalábbtudatosan tudsz addig is élni.Nekem azt mondták a B6 vitamin igazán nem segít ,mert igaz az a hányingernél segít de annál ami betegség-utazásnál stb.,de mint tudod ez a hányinger nem betegség hanem egy állapot és mindenhol azt javasolták ha nem muszály ne szedjek mindent be ,mert a vitaminoktól lehet csak ám hízi.Ha meg tüneted nincs addig pláne ne szedj.Ami viszont fontos az a folsav-gyógyszertárban kapsz-ez a nyitott gerinc és különböző fejlődési rendellenesség megelőzésére van..ez nagyon fontos ,szedj két szemet nyugodtam belőle-én reggel 1 ,este 1et szedek ,és vagy magzatvédőt vagy nagyobb dózisu multivitamint.Ha egészégesen-->>rendszeresen táplálkozol változatosan és minőségien,szép egészséges babád lesz hidd el.Sok sikert hozzá!
13hetes kismama
Szia!
Én 34 hetes vagyok és a pozitív teszten kívül semmi más tünetem nem volt, mégsem aggódtam, nem a hányingertől függ a terhesség! Egy kicsit nagyobb volt az étvágyam már az elején is, de semmi feltűnő jel, szóval ne aggódj!
Nekem sem volt semmi klasszikus tünetem. Csak a kimaradó vérzés. Még a pozitív tesztnek se hittem el hogy terhes vagyok, csak az ultrahangnak. Akkor ugye a saját szememmel láthattam is. A terhesség alatti egyetlen tünetem az aluszékonyság volt, olyan 12-15 hetes terhességig. Azóta a fiam 7 éves. A kistesóval ugyan így volt. Kimaradó mensi, aluszékonyság, passz. Se hányinger, se kívánósság.
Inkább örülj, hogy szerencsés alkat vagy. Vacak lehet naponta több alkalommal hányni :S
Szia! Nekem sem volt szinte semmi jele, csak a menszi kimaradás, aluszékonyság, és többet akartam enni. Nem kell, hogy hányigered legyen. Te is a szerencsések közé tartozol, ne attól érezd maga kismamának, hogy állandóan hánysz. Sokan szinte felvágnak rá és egymásra kontráznak...
Szóval, gratula, és élvezdd ezt a szép időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!