Én most vagyok 16 hetes terhes! Azt tudom h csak később lehet megvenni a baba dolgokat de mégis kb. mikor mert én már úgy vásárolnék! De abból ugye nincs gond hogyha már nézegetem h mi mennyi?
Szerintem nem szabad babonásnak lenni!!! Pozitívan kell gondolkodni? Meddig nem veszel cuccokat?
Nekem a 36. héten halt meg a babám, gyakorlatilag mindene megvolt. Visszavittük a boltba! Pedig szerintem csak a 28-30.héten vásároltam.
A következő babánál se várogattam, vettem, amikor úgy gondoltam, mivel nem azt vártam, hogy valami baj történik!!!
Az újszülött egészséges babával is történhet sajnos bármi!
Szia!
Nekünk 17 hetesen megvolt a kiságy, mert nem lehetett kihagyni, olyan elképesztő akció volt, 19.héten megvettük a babakocsit is egy ismerőstől használtan (szerencsére még nem adta el akkor) amit nagyon nem bántam meg, mert olyan kocsihoz jutottunk 20ezer forintért, amit üzletben 140 ezerért láttunk...(merev mózes, hordozó, sportrész, ezer és még egy féle kiegészítő...).Úgyhogy amit a perselyben gyűjtögettünk el is ment erre a két dologra, de a pelenkázót például mi magunk csináltuk, így kijött 6ezerből a tizen meg huszon ezrek helyett.
Nekem is mondták sokan, hogy még ráérek ezzel még a párom szerint is, sőt anyukámékat a szívgörcs kerülgette, mikor megmondtam, hogy megvan a kiságy meg a babakocsi, hogy minek ezt még ilyen korán, bőven ráértem volna még stb.
De nem bántam meg mert így anyagilag sem olyan megterhelő, mintha egyszerre vennél mindent, ráadásul így 28 hetesen 35 hetes pocakmérettel jövök-megyek, úgyhogy könnyebb is ha csak az apraja marad a végére:)
Szerintem ha vásárolni akarsz akkor tedd azt, ne hallgass másokra, persze nem kell egy hét alatt komplett gyerekszobát berendezni :)
Nagyon boldog babavárást kívánok Neked és legalább ennyire könnyű szülést! :)
Ne járj úgy mint én, 24 héttől fekvés (persze nem kórházi jellegű, de nem boltozhattam).
A bútorokat apa megnézte, én megnéztem fotón, na így nem volt nagy öröm a válogatás. Úgyhogy félre a babonákkal, nézelődj ha jól esik!
Köszönöm szépen a válaszokat!Sokat segítettetek!!!
Remélem h könnyű szülésem lesz mert már attól is nagyon félek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!