Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még remény? Nagyon félek..

VTimi30 kérdése:

Van még remény? Nagyon félek..

Figyelt kérdés
Január végén sajnos volt 7 hetes terhesen elvetéltem,műtéti úton kellett befejezni. Március 1-én jött meg először a menstruációm,és teherbe is estem. Eddig minden rendben volt...ma reggel óta közepesen erősen vérzek,nem görcsöl a hasam. Nem darabos. Szedek 4x1 utrogestant,3x2 Rutascorbint. Ma este tud fogadni az orvosom,de nagyon félek,hogy ez a baba is el fog menni 😢 Volt,aki hasonlóan járt,és mégis rendben volt minden? Pedig annyira vigyáztam,vigyázok....és mégis... 😢
2023. ápr. 6. 14:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
78%
5# dugulj már el ...eleget várt. Minek kell regenerálódnia még tovább egy hét hetes terhesség után?? Ne okoskodj légyszives. A lelki dolgokról meg mit dumàlsz? Mindenki másképp dolgozza fel.
2023. ápr. 6. 18:17
 12/41 anonim ***** válasza:
62%
5. Ugye, ha csöndben maradtál volna.. Nagy volt az inger, hogy ekkora baromságot ideböfögj? Egy igazán gonosz, elviselhetetlen ember lehetsz.
2023. ápr. 6. 20:02
 13/41 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat,a jót és a rosszat is. Az én orvosom is azt mondta,korai vetélés után nem kell 3 hónapot várni. Voltam dokinál,látott petezsákot,benne szikhólyagot. Sajnos nem tudja mitől vérzek...írt fel Exacylt 3x1-et,Utrogestan tovább 4x1. Kedden HCG mérés vérből,szerdán kontroll,ha addig nem megy el a baba...azt mondta,ennél többet sajnos nem lehet jelenleg tenni,a természet fogja eldönteni...Nagyon bízom benne,hogy Velünk marad! Sajnálom,hogy már küzdenie kell...nagyon nehéz pár nap lesz,de reménykedem!
2023. ápr. 6. 20:48
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szorítok értetek, itt a hétvége, sok sok pihenés, olvass egy jó könyvet, hátha kicsit eltereli a figyelmed!
2023. ápr. 7. 06:04
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Hat hetesen 1 hétig barnáztam. Sose derült ki miért.

Most 22 hetes vagyok a kisfiammal 🥰

Kitartást. Drukkolok! ❤️

2023. ápr. 7. 08:33
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még Veled van! Pihenj, ha tudsz és próbálj kikapcsolni egy kicsit...

Szorítok! Írj majd! 🙏

2023. ápr. 7. 13:52
 17/41 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok,köszönöm szépen! Még barnás-véres folyásom van,de jóval kevesebb,mint csütörtökön. Nem darabos,de már félek wc-re menni,milyen látvány fogad. Szerencsére nem görcsölök. Idegörlő ez a pár nap és várakozás...ma azért csinálok újra digitális tesztet,szerdán 2-3 hetet mutatott,bízom benne ma 3+lesz,mert az is jelentheti,hogy fejlődik...
2023. ápr. 8. 07:23
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon. :)

Nekem is volt vetélésem nyáron, utána picit vártunk, hogy összeszedjem magam, első próbálkozásra megint teherbe is estem. Aztán a teszt után pár nappal már véreztem is, hát sírva mentem be az ügyeletre, hogy ez a terhesség is ennyi volt. Kaptam progeszteront, sokat pihentem, kiderült, hogy haematoma van a petezsák alatt. Az eltűnt, még mindig véreztem, utána meg közölték, hogy a placentám is érinti a méhszájat. Úgyhogy a 15. hétig folyamatosan véreztem, hol jobban, hol kevésbé. Most vagyunk a 28. hétben. :)

2023. ápr. 8. 07:55
 19/41 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a digitális tesztet,most 1-2 hetet mutat...szerdán pedig 2-3 volt...Akkor több mint valószínű,hogy el fog menni? 😭 Nagyon megijedtem...
2023. ápr. 8. 08:46
 20/41 anonim ***** válasza:
30%

Ezek a tesztek nem alkalmasak ilyenre, ne csináld ezt Magaddal! Ne tesztelj! Próbálj megnyugodni és kicsit másra koncentrálni! Az idegeskedéssel sokat ártasz!

Kitartást! ❤️🙏

2023. ápr. 8. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!