VTimi30 kérdése:
Van még remény? Nagyon félek..
5# dugulj már el ...eleget várt. Minek kell regenerálódnia még tovább egy hét hetes terhesség után?? Ne okoskodj légyszives. A lelki dolgokról meg mit dumàlsz? Mindenki másképp dolgozza fel.
2023. ápr. 6. 18:17
5. Ugye, ha csöndben maradtál volna.. Nagy volt az inger, hogy ekkora baromságot ideböfögj? Egy igazán gonosz, elviselhetetlen ember lehetsz.
2023. ápr. 6. 20:02
13/41 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat,a jót és a rosszat is. Az én orvosom is azt mondta,korai vetélés után nem kell 3 hónapot várni. Voltam dokinál,látott petezsákot,benne szikhólyagot. Sajnos nem tudja mitől vérzek...írt fel Exacylt 3x1-et,Utrogestan tovább 4x1. Kedden HCG mérés vérből,szerdán kontroll,ha addig nem megy el a baba...azt mondta,ennél többet sajnos nem lehet jelenleg tenni,a természet fogja eldönteni...Nagyon bízom benne,hogy Velünk marad! Sajnálom,hogy már küzdenie kell...nagyon nehéz pár nap lesz,de reménykedem!
Nagyon szorítok értetek, itt a hétvége, sok sok pihenés, olvass egy jó könyvet, hátha kicsit eltereli a figyelmed!
2023. ápr. 7. 06:04
Szia.
Hat hetesen 1 hétig barnáztam. Sose derült ki miért.
Most 22 hetes vagyok a kisfiammal 🥰
Kitartást. Drukkolok! ❤️
2023. ápr. 7. 08:33
Akkor még Veled van! Pihenj, ha tudsz és próbálj kikapcsolni egy kicsit...
Szorítok! Írj majd! 🙏
2023. ápr. 7. 13:52
17/41 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok,köszönöm szépen! Még barnás-véres folyásom van,de jóval kevesebb,mint csütörtökön. Nem darabos,de már félek wc-re menni,milyen látvány fogad. Szerencsére nem görcsölök. Idegörlő ez a pár nap és várakozás...ma azért csinálok újra digitális tesztet,szerdán 2-3 hetet mutatott,bízom benne ma 3+lesz,mert az is jelentheti,hogy fejlődik...
Szia! Nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon. :)
Nekem is volt vetélésem nyáron, utána picit vártunk, hogy összeszedjem magam, első próbálkozásra megint teherbe is estem. Aztán a teszt után pár nappal már véreztem is, hát sírva mentem be az ügyeletre, hogy ez a terhesség is ennyi volt. Kaptam progeszteront, sokat pihentem, kiderült, hogy haematoma van a petezsák alatt. Az eltűnt, még mindig véreztem, utána meg közölték, hogy a placentám is érinti a méhszájat. Úgyhogy a 15. hétig folyamatosan véreztem, hol jobban, hol kevésbé. Most vagyunk a 28. hétben. :)
2023. ápr. 8. 07:55
19/41 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a digitális tesztet,most 1-2 hetet mutat...szerdán pedig 2-3 volt...Akkor több mint valószínű,hogy el fog menni? 😭 Nagyon megijedtem...
Ezek a tesztek nem alkalmasak ilyenre, ne csináld ezt Magaddal! Ne tesztelj! Próbálj megnyugodni és kicsit másra koncentrálni! Az idegeskedéssel sokat ártasz!
Kitartást! ❤️🙏
2023. ápr. 8. 08:56
Kapcsolódó kérdések: