Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 órán át tartó hányas során...

24 órán át tartó hányas során csökkenhet a magzatvíz?

Figyelt kérdés
Tegnap még a víz is kijött belőlem, valami vírusos nyavalyás miatt... Délelőtt csak kortyonkent tudtam inni, este felé tudtam pótolni 1,5 litert, ami már bent is maradt. Viszont enni egy falatot sem bírtam. Lehet baja a babának? Vág esetleg ennyitol csökkenhet drasztikusan a magzatvíz? Alig éreztem mocorogni tegnap és ma reggel :/ 21 hkm
2023. ápr. 6. 06:56
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Igen, de ez átmeneti, ha pótlod, nem lesz gond. Jobbulást!
2023. ápr. 6. 06:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A magzatvíz akkor kezd csökkenni, amikor te már nem bírod tovább víz nélkül. A tested elsősorban a babát látja el 100%-osan, utána te kapod, ami marad. Nekem is volt egy nagyon durva hányásom terhesség alatt, még kórházba is mentem vele, mert túlzás nélkül már nem maradt nyálam és napok óta nem maradt meg bennem sem ennivaló, sem víz, de a magzatvíz mennyisége átlagos volt. Kiderült amúgy, hogy nem voltam kiszáradás közelében még ilyen durva tünetekkel sem. Nyugi, rendben van a baba. :)
2023. ápr. 6. 07:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2023. ápr. 6. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:

En is kaptam el sajnos egy ilyen hanyos virust terhesen. Bennem pl a sima viz valamiert nem maradt meg, viszont az izesitetlen meleg tea igen. Szoval azon eltem 4 napig :D

Nagyon rossz volt, de a babanak nem lett baja szerencsere :)

2023. ápr. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!