5 hetes terhesen van valami tünetetek?
Nagyon sajnálom!
Gyors testi és lelki felépülést kívánok.
Nem fog! Vagyis nem tudhatjuk sajnos, de ne is gondolj erre. Nekem tavaly májusban volt spontán vetélésem (9 hetes terhesség volt), aztán szeptemberben pozitívat teszteltem... nem mondom hogy nem voltam ideges, de lassan azért "megtanultam" örülni neki.
Gyászold meg, adj magadnak időt és minden rendben lesz! Kitartást!
nagyon sajnálom én is😔
hányadik hétben történt?
nekem tavaly volt egy kémiai terhességem, az is nagyon rossz volt, 5+3 naposan (mensi szerint) ment el/nem maradt meg/nem tapadt meg vagy ki tudja
próbálkozzatok majd nyugodtan, ha minden eredményed rendben van, akkor ne aggódj, nem következik ebből az, h legközelebb is megtörténjen
Holnap megyek kontrollra, hogy kitisztultam-e rendesen.
16-os, milyen eredményekre gondolsz? Fog valamerre küldeni a doki? Ha nem, akkor miket érdemes elvégeztetnem magán úton?
nőgyógyásznál kérdezz rá, h mit javasol
igazából vszínűleg semmit, mert egyszeri eset
én vagyok olyan, h mindig a legrosszabb végéről indulok visszafelé 🙂
lehet, h csak rosszul fejlődött vagy beteg lett volna
egyik barátnőm járt úgy sajnos, h először 8. héten vetélt el, majd 20. héten kellett megszülnie a babát, mert rosszul fejlődött
aztán kiviszgálták és a 3. várandósságánál injekcióznia kellett magát és minden rendben is lett
genetikai tanácsadáson járt azt tudom, ott derült ki nála vmi
van az az oldal, babagenetika...
ha esetleg nőgyógyász után lenne még kérdésed, ott biztosan tudnak segíteni, online is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!