Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvileg ma vagyok 5 hetes?...

Elvileg ma vagyok 5 hetes? többi lent.

Figyelt kérdés
De nagyon fura gondolataim vannak. Ti is féltetek hogy mi lesz mostantól? Akarom a picit, csak félek is közben. Örökölheti a depresszióra való hajlamot ha csak az én családomban fordul elő? Plusz sérült felnőttekkel dolgozom, nem tudom mi lesz ha az enyém is beteg lesz. Hogyan láthatok mindent rózsaszin ködben?
2023. márc. 15. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan,hogy rozsaszin kod! Szerintem nincs. Termeszetes,hogy ilyen “erzelmi kavarban” vagy. Orokolhet barmit,sajnos. Remeljuk nem fogja. A serult felnottekkel valo munka szerintem mar ,mas “teszta”. Mit takar pontosabban,hogy veluk dolgozol,ha megkerdezhetem!?
2023. márc. 15. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Első babánál stressz az egész!!!!!
2023. márc. 15. 13:23
 3/7 A kérdező kommentje:
etetek, pelenkázok. dokihoz már van időpontom. addig meg imádkozom hogy ne legyen baj. kollégám segit emelni de igy is rizikós.
2023. márc. 15. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:

2#

Elso vagyok. A lanyom az elsoszulottem,18evesen szultem. Stresszeltem,de annyira gyerek voltam,hogy szinte fel sem fogtam ,hogy mi van,hogy anya leszek. Jartam minden vizsgalatra,ahova kellett. Na a paras csaladom meg oda is vitt,ahova nem kellett volna 😃😅😂 A lenyeg az,hogy a kisbabam most 7hos. 16ev utan szultem,naa ez volt maga a stressz!! 😅 Gyerekfejjel szultem az elsot,most tudtam meg mi az,hogy gyereket varni! :) Imadtam a lanyom,vigyaztam ra ne ertsd felre,de gyerek voltam. De igen,stressz az van a terhessegekben,szerintem mindegy hanyadik. 😅

2023. márc. 15. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerettük volna, nem csak becsúszott, mégis az első gondolatom az volt a pozitív teszt láttán, hogy "Mégis mi a f***t csináltunk, most mi lesz??"

Mondjuk nekem elég hamar elmúlt ez, kb mire hazaért pár órával később a férjem már nem voltam ennyire kiborulva.

Persze voltak hullámvölgyek, nem minden volt rózsaszín köd végig, sőt már lassan 1 éve megérkezett a leányzó, és még most is van, hogy elgondolkozom, hogy mibe vágtam a fejszém.😅

De amúgy meg imádom, szeretem, örülök, hogy van nekem.

2023. márc. 15. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Hat biztos tudod,hogy nem a legkonnyebb munkat vegzed,en nem szeretnek hulyeseget irni,sem barmi olyat ,ami befolyasolhatna,de terhesen nem dolgoznek ebben az allasban ,en eljottem volna mar. Nem tudom miota vagy ott stb,mehetnel e mar onnan gyesre,de egy felnott pelenkazasa mar megerolteto….En nem biztos,hogy a terhesseg kiderulte utan csinalnam tovabb…
2023. márc. 15. 13:37
 7/7 A kérdező kommentje:

6os válaszoló

A dokival azonnal kiiratom magam táppénzre nyilván. De csak jövő hónapban tudok menni hozzá.

2023. márc. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!