Elvileg ma vagyok 5 hetes? többi lent.
2#
Elso vagyok. A lanyom az elsoszulottem,18evesen szultem. Stresszeltem,de annyira gyerek voltam,hogy szinte fel sem fogtam ,hogy mi van,hogy anya leszek. Jartam minden vizsgalatra,ahova kellett. Na a paras csaladom meg oda is vitt,ahova nem kellett volna 😃😅😂 A lenyeg az,hogy a kisbabam most 7hos. 16ev utan szultem,naa ez volt maga a stressz!! 😅 Gyerekfejjel szultem az elsot,most tudtam meg mi az,hogy gyereket varni! :) Imadtam a lanyom,vigyaztam ra ne ertsd felre,de gyerek voltam. De igen,stressz az van a terhessegekben,szerintem mindegy hanyadik. 😅
Szerettük volna, nem csak becsúszott, mégis az első gondolatom az volt a pozitív teszt láttán, hogy "Mégis mi a f***t csináltunk, most mi lesz??"
Mondjuk nekem elég hamar elmúlt ez, kb mire hazaért pár órával később a férjem már nem voltam ennyire kiborulva.
Persze voltak hullámvölgyek, nem minden volt rózsaszín köd végig, sőt már lassan 1 éve megérkezett a leányzó, és még most is van, hogy elgondolkozom, hogy mibe vágtam a fejszém.😅
De amúgy meg imádom, szeretem, örülök, hogy van nekem.
6os válaszoló
A dokival azonnal kiiratom magam táppénzre nyilván. De csak jövő hónapban tudok menni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!