Pozitív teszt 5.hétnél 1hét múlva vérzés …halvány pozitív teszt.. van esély a normális terhességre?
Február 19en volt meg
Március 24én pozitív teszt 26án 10es érzékenységű teszttel is pozitív .. rá 3napra az okos terhességi teszttel pozitív és 5hét körül mutatott
Orvosnál jártam még nem látott semmit
Ma vérezni kezdtem menstruacios verzes kb hasam nem faj nem gorcsol .. holnap megyek orvoshoz tesztet csináltam a 10es érzékenységű pozitív a 25os érzékenységű halványabb de pozitív de aggaszt a verzes .. kinek mi a tapasztalata ? Van esély babára ?
Missed ab kerdojelezve ennyit mondott az orvos :( nem láttak semmit 5-6hétnél lehetek utolsó mentruaciotol számítva se petezsak semmi nem látszódott
Hüvelyi vérzés azt mondták ,hogy még 1-2napig vérzek 1hét múlva kontroll azért volt pozitív a tesztem mert a hcg Ben benne van .. nagyon csekély az esély ha 1hét múlva látszódna bármi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!