Van ezzel teendő?
Sziasztok!
Elsősorban vàrandós kismamàkhoz szólna a kèrdèsem. Tèma visszèr.
26.hetet kezdem.
A combom belsejèn tapintok egy rèszen kidudorodó visszeret, egyèbkènt nem fàj a làbam ès nem is vizesedik nem dagad, semmilyen problèmàm nem volt eddig ilyen jellegű. (2.terhessèg)
Nagyon sokat sètàlok a 2,5èves kisfiammal, illetve sűrűn főzök àlldogàlok a konyhàban a tűzhely mellett illetve egyèb hàzimunka okàn.
Kèrdèsem az lenne, hogy ezzel a visszèrrel kell fordulnom valakihez vagy bàrmi ezzel teendő? Sosem volt mèg visszerem ès tanàcstalan vagyok. Hàziorvost holnap felhívom de ő nem a legnagyobb segítsèg semmiben. Vèdőnőt mèg nem èrtem el de kedden így is úgy is mennem kell hozzà.
Mindenképp helezni kell
Nekem sokkkkkkal durvább a leîrtaknàl
Semmit nem tesznek vele
Kompressziós harisnya
Szülés után műtét
( combtőtől majd em bokáig tekeredik.. lápszàron elpattanások, kék foltok.. terhesség előtt csak látszott hogy valami mintha elindulna combnál terhelésre, de semmi extra..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!