Ez aranyér lehet? Mi a teendő vele?
Figyelt kérdés
31 hetes terhes vagyok, szerencsére az emésztésemmel egyelőre semmi probléma nincs. Kicsit kényes téma, de ma érdekes dolgot vettem észre nagyvécézés után. Amikor töröltem, ilyen furcsa kis dudort, kitüremkedést éreztem a végbélnyílásnál. Nem fájt, nem vérzett, de rendesen kitapintható volt. Később amikor zuhanyoztam újra megtapogattam, és már nem éreztem ott semmit. Ez lehet kezdődő aranyér? Rosszabbodni fog a helyzet? Hogy tudnám kezelni?
Előre is köszönök minden segítséget!
2022. márc. 25. 21:40
1/3 anonim válasza:
Vajon mi más türemkedhet ki a végbeledből?
Lehet rosszabb, de nem törvényszerű.
2/3 anonim válasza:
Igen, simán lehet. Nekem a Reparon krémet ajánlották, lehet terhesség és szoptatás alatt is használni. Nekem pár nap alatt ennél súlyosabb tüneteket enyhített jelentősen.
3/3 anonim válasza:
Én megmutattam orvosnak, azt mondta, ha nem rosszabbodik, nincs vele teendő (talán 35 hetes körül lehettem). Fel voltam készülve a legrosszabbra szülés után, de semmi nem lett, ahogy jött, úgy el is múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!