Terhesség kb.4.-5.hetében normális ez?
4/12re kaptam időpontot megállapításra
Izgulok nagyon már miatta, hogy rendben legyen minden. Két napja minden tunetem elmúlt kivéve a mellfajdalom, ez elég ijesztő
(5+2 voltam)
Nyugi, a derekfajdalom, megjövős érzés nekem sem állandó. Tegnap volt, de előtte 2 napig semmi.
Viszont még a tesztelés előtti nap rózsaszines folyasom volt 2x ami nem tudom minek tudható be. Én meg emiatt izgulok. Esetlet ilyened volt?
Nekem 9-14 dpo folyamatosan rózsaszín folyasom volt. Azóta semmi
5+2
Előző:
Így kaptam idopontot az sztkba, nem jokedvembol varok addig. Én is nyugodtabb lennék ha előbb tudnék valami biztosabb infót
5+2
Èn is 6+5 re kaptam az első időpontot. De szerintem felesleges előbb menni mert lehet h nem lát semmit az orvos. Nekem az eleje állandó idegeskedéssel telt, ha volt tünet akkor alig éltem ha nem akkor azon gondolkodtam h miért nincs... szorítok nektek!
Ja és valaszolva a kerdésre, nekem az elején sok ilyen kisebb fájdalom volt a hasamban, főleg reggelente... meg a derékfájás is kínzott de szerencsére az később elmúlt.
Üdv 33+1 hkm
Nekem volt 4+0 és 4+5 között azóta sehol semmi. Számomra ijesztő hogy a mellfajdalmamon kívül minden elmúlt
5+2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!