Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség kb.4.-5.hetében...

Terhesség kb.4.-5.hetében normális ez?

Figyelt kérdés
Derékfájás, illetve alsó hasi (fájdalomnak nem mondanam) diszkomfort érzés? Mintha feszülne vagy minimálisan görcsölne, hol egyik, hol másik oldal, hol egyszerre mind két oldalon.

2023. ápr. 1. 16:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hanyadik héten tervezel menni? :)
2023. ápr. 2. 08:04
 12/20 anonim ***** válasza:

4/12re kaptam időpontot megállapításra

Izgulok nagyon már miatta, hogy rendben legyen minden. Két napja minden tunetem elmúlt kivéve a mellfajdalom, ez elég ijesztő

(5+2 voltam)

2023. ápr. 2. 08:10
 13/20 A kérdező kommentje:

Nyugi, a derekfajdalom, megjövős érzés nekem sem állandó. Tegnap volt, de előtte 2 napig semmi.

Viszont még a tesztelés előtti nap rózsaszines folyasom volt 2x ami nem tudom minek tudható be. Én meg emiatt izgulok. Esetlet ilyened volt?

2023. ápr. 2. 08:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én 5+4 naposan voltam múlt héten nőgyógyásznál és volt már szivhang 26 napos ciklussal. Ezt azért írom le, mert szerintem nem kell 7 hetet várni 🙂
2023. ápr. 2. 12:19
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem 9-14 dpo folyamatosan rózsaszín folyasom volt. Azóta semmi

5+2

2023. ápr. 2. 13:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Előző:

Így kaptam idopontot az sztkba, nem jokedvembol varok addig. Én is nyugodtabb lennék ha előbb tudnék valami biztosabb infót

5+2

2023. ápr. 2. 13:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Èn is 6+5 re kaptam az első időpontot. De szerintem felesleges előbb menni mert lehet h nem lát semmit az orvos. Nekem az eleje állandó idegeskedéssel telt, ha volt tünet akkor alig éltem ha nem akkor azon gondolkodtam h miért nincs... szorítok nektek!

Ja és valaszolva a kerdésre, nekem az elején sok ilyen kisebb fájdalom volt a hasamban, főleg reggelente... meg a derékfájás is kínzott de szerencsére az később elmúlt.

Üdv 33+1 hkm

2023. ápr. 2. 18:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Nekem semmi hányinger, hányás nincs. 4+4 vagyok a Preghello applikáció szerint. Korai lenne még a hányinger?
2023. ápr. 2. 18:21
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt 4+0 és 4+5 között azóta sehol semmi. Számomra ijesztő hogy a mellfajdalmamon kívül minden elmúlt

5+2

2023. ápr. 2. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Korai lenne a hányinger, nekem a 6.-ik héten kezdődött és a 8. héten kezdtem hányni, de nincs mindenkinél szerencsére.
2023. ápr. 2. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!