Terhesség kb.4.-5.hetében normális ez?
Figyelt kérdés
Derékfájás, illetve alsó hasi (fájdalomnak nem mondanam) diszkomfort érzés? Mintha feszülne vagy minimálisan görcsölne, hol egyik, hol másik oldal, hol egyszerre mind két oldalon.2023. ápr. 1. 16:42
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2023. ápr. 1. 16:55
4/20 anonim válasza:
Nyúlnak aszalagok szélesedik a csípőd nől a méhed :)stb
Teljes rendben van :)
Derékfájas is lehet olykor mensi szerü kis görcs..
5/20 anonim válasza:
Én is ma vagyok 5 hetes. Ugyan ezeket érzem teljesen normális :)
6/20 A kérdező kommentje:
5-ös. Te voltál már nőgyógyásznál?
2023. ápr. 1. 18:58
7/20 anonim válasza:
5-ös vagyok. Még nem voltam, mert úgy tudom 7 hetes kor előtt még csak pete zsákot lát. 7 hetesen pedig nagy eséllyel ha minden rendben szívhang is van. Én akkor megyek. Boldog baba várást kívánok neked is! 😊
8/20 A kérdező kommentje:
Te is annyira izgulsz azon, hogy minden rendben legyen? :) én nagyon!!
2023. ápr. 2. 03:31
9/20 anonim válasza:
5+2nél járok. Nekem van hogy mensis görcs is jön. Megkérdeztem az orvosomat, azt mondta amíg nem olyan erős hogy nem tudok tőle felállni vagy amíg nem verzek addig normális
10/20 anonim válasza:
Igen én is nagyon izgulok! Majdnem minden percben arra gondolok hogy csak legyen rendben!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!