Hogy bírtátok ki a terhességmegállapítástól a 12.hétig?
Eszetekbe jutott, hogy baj lehet, vagy csak a jóra gondoltatok? Próbáltátok nem beleélni magatokat, vagy bizakodók voltatok?
Nekem semmi tünetem nincs, és alapból egy szorongós típus vagyok, és folyton ezen jár az eszem.
Bizakodó voltam illetve elhesegettem a rossz gondolatokat. Nekem a 6.héttől hányingerem volt sokáig így az kicsit megnyugtatott.
Készülj fel mert a 12.hét után a következőig lesz ugyanez az érzés benned, utána megint a következőig, utána a szülésig. Hiába mozgolódik, esetleg vannak tüneteid, mindig aggódni fogsz, hogy minden rendben van e.
7 hetesen voltam megállapításon, utána jött a 12hetes uh.
Egyaltalan nem stresszeltem. Éltem tovább az életem, azzal a tudattal, hogy terhes vagyok. Ennyi.
Szia 2 vetélés után én igazán parásan éltem meg. Mar a pozi tesztől aggodtam.a megállapításra úgy mentem hogy tuti nem fejlődik és de!persze közben folyamat barnáztam . A 8. Héten is voltam dokinál hogy tuti még mindig minden oké és utan jött a 12. Heti genetika(bár szerintem elötte is voltam a sajátomnal egy gyorsszívhangra).
Mondanám hogy a 12. Hét után jobb lett de nem. Mindig minden ellenem volt...
Kb 3 hetenet mentem a dokimhoz mert valami mindig volt.
37 hét full aggódás és stressz . De szerencsére megszületett egészségesen. Bár nem véletlen hogy 37.héten jött valószínü már nem bírta tovább a sok stresszt ami kapott.
Én nagyon nehezen. Próbálom elhessegetni a negatív gondolatokat, de azok után amin keresztül mentem az elmúlt 2,5 évben nehéz.
(Egy sikertelen és egy lefújt lombik, 2 kémiai terhesség és egy műtét)
Ráadásul adenomiózisom van, amivel pozitív teszt után 50% az élve születési arány.
Annyira jó lett volna olyan könnyen teherbe esni hogy én is csak lazán élhessem tovább az életem azzal a tudattal, hogy terhes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!