Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hasi UH okozhat izomgörcsöt?...

A hasi UH okozhat izomgörcsöt? Vagy mit érzek?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam 19 hetes UH-on és eléggé megnyomkodta a hasam alját a doki azzal a szerkezettel. Ma reggeltől olyan fura, feszítő érzésem van, és sokszor kemény is a hasam, ahol a baba van. Hozzáteszem, nagyon lent van. Vagy ronthatott a mai kismama torna (most voltam először), esetleg a férjemmel való együttlét? Bár nem hiszem, mert reggeltől érzem, nem ezek után. Mi lehet ez? Rájött a babó, hogy nem csak őt nyomkodhatják, vissza is nyomhat? :) Eddig nem éreztem ilyet, és nem is rúg kifejezetten.
2010. okt. 7. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

a kismamatornára szavazok főleg ha eddig nem nagyon mozogtál simán lehet.

az összebújástól: orgazmus után szokott lenni izomgörcs....

magne B6 segit rajta.

baba: ha eddig nem tette most se .. még nem túl erős hogy úgy mozogjon hogy neked fájjon.

uh: ha tegnap volt akkor utánna kellett volna hogy fájjon ha sérülést okozott a doki be biztosan nem vérzett ...

2010. okt. 7. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Leírtak alpján szerintem nem az uh miatt van. Szerintem kicsit sok volt a torna+ágytorna.
2010. okt. 7. 15:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Itt az a bökkenő, hogy már reggel is éreztem, a "tornák" előtt.
2010. okt. 7. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pusztán arról van szó, hogy tágulnak a méhszalagjaid. Ha görcsölne, akkor doki, amúgy meg a magnézium általában jót tesz, ha keménynek érzed a hasadat.
2010. okt. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!