Terhességi tesztet venni személyesen? Ez nektek kínos vagy természetes?
Felnőtt vagyok. Nem kínos az ilyesmi.
Rendszeresen szoktam venni, mert szülés óta még nem menstruálok, biztosabbnak érzem, ha időnként tesztelek egyet.
Mivel már régen elmúltam 12 éves, így nem kínos. Sőt betétet/tampont, óvszert, hüvelykúpot stb. stb. sem. Teljesen természetes dolog bármelyik.
Ez a "férjnél vagyok", meg "nem úgy maradtam" szint,amit írsz, viszont elég gáz, ne is haragudj. Mintha szégyellnie kellene magát, aki esetleg házasságon kívül vagy véletlenül esik teherbe (nem a 15 éves, vagy magát is eltartani képtelen nőkről beszélek, az tényleg gáz).
Egyébként ha neked ez megnyugtató, rendeld a netről és kész.
Egyáltalán nem éreztem kínosnak. Meg szerintem az eladót pont nem érdekli ki mit vesz. De sok helyen van önkiszolgáló kassza is.
Én személyesen vettem az ovutesztet is és szükség esetén terhességi tesztet is. Drogériában és patikában is, kb mindegy volt nekem.
#6 nálunk is ez van.
Idegen helyen én is szívesebben veszek.
Köszi, többiek, már rég felnőttem.
Az meg miért is zavarna ha már terhesen kérdeznek? Nem zavarna.
Természetes dolog.
Nekem legalabbis.
Én akár férfi kasszashoz is beallok óvszerrel, tamponnal vagy terhességi teszttel. Kit érdekel ki mit gondol? Ez is az élet természetes része.. De akár lehet online is rendelni ha ennyire "cikinek" érzitek.
Simán szoktam venni…
Vicc
Tampon,
síkosító
tisztaságibetét
4 teszt
1 csomag pelenka
Magneb6
Vastabletta volt ag utolsó ilyen bevásàrláskor a kosaramban.
Amiatt jegyeztem meg, mert elég vicces pàrosítás..
( a tampon vontatlanul van a szekrénybe azóta)
Nekem nem cikibb, mi t síkosítot vagy tampont venni.. de az első alkalommal valóban furán éreztem magam.. de akkor khmm kétes aktus miatt fiatalon vettem..
Aztán az első gyerek előtt is furcsa volr, azt gondoltam h mindenki engem néz..
Most a 3.-nál rájöttem, hogy a kutyát nem érdekli..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!