A férjem megcsalt? 4. Hónapban intim helyen HPV szemölcsök jelentek meg, most 8 hónapos terhes vagyok, 1 hónapja eltűntek, azóta semmi nem jelent meg.
Mással lett volna a terhességem elején?
Most hogy hogy eltűntek?
Nekem is kijött egy szemölcs intim helyen terhesen, totális pánikban rohantam a bőrgyógyászhoz (oda tudtam másnapra időpontot foglalni), aki csipesszel lekapta.
Nőgyógyászhoz csak ezután jutottam el, ő megnyugtatott, hogy valószínűleg nem is nemi szemölcs lehetett, hanem sima csak furcsa helyen, mert a nemi szemölcs sok pici szokott lenni egymás mellett.
Nem is jött vissza szerencsére, viszont végig a terhesség alatt jöttek ki a felsőtestemen pici szemölcsszerű dolgok.
Ráadásul gombás fertőzéssel is küzdöttem, mindezt úgy, hogy addigra már nem volt párom.
Szóval sajnos ezek sokunknál együtt járnak a terhességgel, ezegy ilyen állapot, remélhetőleg a férjednek nincs hozzá semmi köze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!