Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A férjem megcsalt? 4. Hónapban...

A férjem megcsalt? 4. Hónapban intim helyen HPV szemölcsök jelentek meg, most 8 hónapos terhes vagyok, 1 hónapja eltűntek, azóta semmi nem jelent meg.

Figyelt kérdés

Mással lett volna a terhességem elején?

Most hogy hogy eltűntek?

2023. márc. 23. 19:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kijött egy szemölcs intim helyen terhesen, totális pánikban rohantam a bőrgyógyászhoz (oda tudtam másnapra időpontot foglalni), aki csipesszel lekapta.

Nőgyógyászhoz csak ezután jutottam el, ő megnyugtatott, hogy valószínűleg nem is nemi szemölcs lehetett, hanem sima csak furcsa helyen, mert a nemi szemölcs sok pici szokott lenni egymás mellett.

Nem is jött vissza szerencsére, viszont végig a terhesség alatt jöttek ki a felsőtestemen pici szemölcsszerű dolgok.

Ráadásul gombás fertőzéssel is küzdöttem, mindezt úgy, hogy addigra már nem volt párom.

Szóval sajnos ezek sokunknál együtt járnak a terhességgel, ezegy ilyen állapot, remélhetőleg a férjednek nincs hozzá semmi köze :)

2023. márc. 24. 06:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én most 35 hetes vagyok még mindig kezelgetem őket, mert nekem a teherbeeses előtt pár héttel jöttek ki. Csak most utolso hetekben javasolta a nőgyógyászom elkezdeni az ecsetelőt. Izgulok is h elmúljanak szulesig!! En is nagyon dühös lettem, mert 12 eve ugyanazzal a férfival vagyok, akiert tűzbe tennem a kezem és biztos, h nem csalt meg. Uszodába evek ota nem voltam, semmilyen vízben mert amugyis érzékeny a floram. A nőgyógyász azzal nyugtatott, h neki szűz leanyzo betegei vannak, akik a tamponnal juttatjak be. Szoval ez a kis rohadek virus tényleg mindenhol ott van. Nekem amikor kijott legyengült, stresszes állapotban voltam lombik miatti hormonkezelesek okan.
2023. márc. 28. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!