Az normális, hogyha 8 hónapos terhesen úgy nézek ki, mint egy 4 hónapos kismama?
Figyelt kérdés
Nagyon pici pocakom van. Orvos 2 kg-rá becsüli. Amikor mondom, hogy mindjárt 9. hónapban vagyok, mindenki elképed.2021. jan. 9. 10:08
1/12 anonim válasza:
Szívem, ez teljesen normális. Ne aggódj ezen. Van, akinek 8 hónapos terhesen olyan nagy hasa van, hogy sokan azt hiszik hármasikreket vár.
Gondolom vékony testalkatom van.
2/12 anonim válasza:
Normális, velem is így volt, nagyon meglepődött mindenki amikor mondtam hogy nemsokára szülök. 2.9 kg-mal született a kisfiam, most egy évesen is csak 8 kg, de egészségesen fejlődik, én sem voltam soha nagy súlyú. Szóval alkat kérdése.
3/12 anonim válasza:
Nekem teljesen normális méretű volt a babám, 3850el született, de nagyon pici hasam volt, senki nem hitte el, hogy mikor szülök. Utolsó egy hónapban nőtt nagyot, inkább kifelé. De én akkor is picinek tartottam.
4/12 anonim válasza:
Nekem is pici volt a hasam, kicsit én is féltem, de aztán megnyugodtam, mert normális így is-úgy is. Mondogatták az elején, hogy jaaj de rossz lesz, amikor majd bálna leszek, de én sosem voltam.
5/12 anonim válasza:
Normális. En úgy mentem szülni, hogy nem értettek, mit akarok. Nekem is végig picinek mondtak- gondolom emiatt is(?) aztan 3910 gr lett. Mindenki borzasztóan meglepődött. A szülésznő majdnem el is ejtette (túlzás, de tudod amikor kisebb súlyt vársz és a kezed lehanyatlik).
7/12 anonim válasza:
Bizony, örülj neki, az első gyerekkel nekem is ez volt, bezzeg a másodiknál már 5 hónaposan azt hitték hogy megszulok maholnap.
Ha a vizsgálatok szerint minden rendben a babaval, akkor miért ne lenne normális? Nem jó nagyhasu balnanak lenni.
8/12 anonim válasza:
De jó nagy hasunak lenni, sokkal szexibb.
9/12 anonim válasza:
Nekem is alig volt hasam, ha felvettem egy kabátot, nem is látszott, hogy terhes vagyok. Teljesen normális méretű babám született.
10/12 anonim válasza:
8 ez relatív. Egyrészt ízlés kérdése, másrészt nekem így egy striam sem lett. Aminek az esélyét azért növeli a nagy has 🤷🏼♀️ Viszont nagyon fajt az utolsó hónap mert nem fért el rendesen. Mindennek van előnye/hátránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!