Szeretném ha természetes úton megindulna a kisbabám és nem kellene indítani. Vettem egy jó meleg fürdőt (30-40 percig), voltak is keményedések rendesen illetve a vége fele már a csípőmnél is éreztem kis kellemetlenséget úgyhogy ezt rendszeresebbé teszem. Fel le lépcsőztem most kb 10x, ezt is tervezem hogy megismétlem még a mai napon is. Van valakinek valami bevált praktikája?
Hagyd rá a babára. Az orvosok sem tudják, hogy pontosan milyen biokémiai folyamat indítja el a szülést. A sok ostoba praktika egyike sem működik, de egy mindenórás terhesség nyilván egyszercsak elindul akkor is, ha nincs ok-okozati összefüggés a kettő között.
Türelem, kitartás! Ez már a célegyenes!
2023. márc. 23. 11:34
2/15 anonim válasza:
Házilag nem lehet megindítani, akinek "sikerült", annak egyébként is beindult volna. Siettetni nem is jó, a baba akkor jön világra, amikor elég érett hozzá.
Az ilyen házi praktikák többségének legfeljebb annyi eredménye van, hogy te leszel kimerült, a forró fürdö viszont akár a babát is veszélyeztetheti.
2023. márc. 23. 11:38
3/15 anonim válasza:
Semmi, fölösleges csodateával meg sámándobbal bűvészkedni. Egy terminuson túli terhesség nyilván beindul záros időn belül, könnyű ráfogni, hogy pont a jógától vagy a fosatós kotyvaléktól történt.
2023. márc. 23. 11:42
4/15 anonim válasza:
Dugjatok egy jót,ha van kivel!👍
2023. márc. 23. 11:53
5/15 anonim válasza:
Csori gyerekből húslevest csinálsz a forró fürdővel… azt légyszi ne ismételd még olvasni is rossz volt…
Ihatsz tonikot meg szeretkezhettek
DE nem, hogy az ilyen hülye praktikák még az orvosok se tudták beindítani a szülésemet, szóval nyugodj meg, ha elindul elindul, ha meg nem akkor oka van.
2023. márc. 23. 12:47
6/15 anonim válasza:
Semmit. Ha lenne tuti módszer nem létezni indítás. Én a bábakoktél kivételével mindent kipróbáltam. Tea, ananász, tonik, lépcső, takarítás, kirándulás, fitness labda, datolya, meditálás, elköszönés, szex, szex és még egy kis szex és semmi nem indította be csak az oxitocin infúzió. Ha lesz még egy tuti pihenéssel töltöm az utolsó napokat és nem ennyi baromsággal. Ha nincs itt az idő a fejed tetejére állhatsz, akkor sem fog semmi történni.
2023. márc. 23. 13:02
7/15 anonim válasza:
Nem tudom, nekem 40+5-nél elegem lett az üldögélésből és padlótól plafonig végigtakarítottam a lakást. Aznap délután beindult. Véletlen is lehet...
2023. márc. 23. 13:53
8/15 anonim válasza:
5 hete szültem Nekem semmi nem vált be,
próbáltam a lépcsőzést, fürdőt (langyos nem meleg), a bába koktélt, szeretkezés stb. De semmi. Én sem szerettem volna hogy indítsanak, 40+5 naposan kellett be feküdjek, reggel 8 kor be mentem a korterembe, 9 kor elment a nyákdugó,11 kor elfolyt a magzatvíz magától
Másnap reggel 7:13 kor született meg a lányom
2023. márc. 23. 13:55
9/15 A kérdező kommentje:
Nem írtam forró fürdőt, nem tudom mit olvastatok félre, de erre kifejezetten figyeltem hogy ne legyen túl meleg.. Én is bevetettem mindent mert már nagyon túl akarok lenni rajta 😄 majd meglátjuk ki akar e jönni vagy sem..
2023. márc. 23. 14:20
10/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy a millió "praktika" kb semmit se ér, ha magától nem indulna még be a szülés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!