Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Club Safari Macis kiságyat...

Club Safari Macis kiságyat hol lehet kapni Budapesten?

Figyelt kérdés

Nem találtam a neten semmit, újonnan szeretném megvenni, Pest megyében vagy pesten, mert messzebbre nem érne meg elmenni érte.

Ha tudtok valamit léccives írjatok!

2010. okt. 7. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem egyre gondolunk.Én a vaterán rendeltem meg 2 hete és pont ma hozzák házhoz,mert ők elég messze vannak.

Lehet náluk alkudni is és mi például rendeltünk hozzá egy pelenkázó komódot és kaptunk kedvezményt,sőt még kis szekrényt is tudtok hozzá rendelni ha kell,mert az is van nekik.Lehet meg tudod nézni vateránk ha még nem járt le az aukciójuk,de mindig frissítik magukat.A baba-mama címszó alatt a kiságy,bölcső,matrac cimszó alatt találod.

2010. okt. 7. 12:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

És mennyi volt a házhoz szállítás?

Fix ár vagy km függő?

2010. okt. 7. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Ingyen szállítják.
2010. okt. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!