Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. héten halványuló tesztek...

6. héten halványuló tesztek bajt jelentenek, igaz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért teszteltem ma, mert elfogott egy fura érzés, hogy már nem érzem magam terhesnek. Elmúlt az émelygés, meg úgy minden "várandós érzés". Utoljára a 16. dpo-n teszteltem, akkor a teszt csík már erősebb volt, mint a kontroll. A mai is pozitív, de sokkal halványabb (idegességemben többet is csináltam, mind ugyanolyan). Csütörtökön megyek orvoshoz, de most nagyon ideges lettem. Szeretném minél előbb tudni, hogy mi van.
2023. márc. 21. 16:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csütörtökön mindenképp megírom, hogy mi lett. Meg holnap úgyse bírom ki, hogy ne csináljak még egy tesztet, bár tudom, hogy ez nem változtat semmin, de olyan rossz ez a bizonytalanság. Az előző hónap kémiai terhesség lett, egyre halványuló teszttel. Valószínűleg ez rátesz.
2023. márc. 21. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
nem derült ki mi volt az oka annak?
2023. márc. 21. 20:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál, 1 hét késéssel megjött.
2023. márc. 21. 20:52
 14/18 A kérdező kommentje:

Lányok! Kipróbáltam valamit. Csak azért írom le, hogy hátha másnak is tanulságos lesz. Az egyik válaszoló írt a hook effektről, utána olvastam, majd az esti pisit felhígítottam, de rendesen, kb. 2:1 arányban, szóval rendesen felvizeztem, és ismét leugrik a csík a tesztről! Azért írom le, ha valaki véletlenül erre jár, olvassa, és olyan para, mint én, hogy ilyen későn még tesztel, ne ijedjen meg, létezik a jelenség, hogy a túl nagy mennyiségű hcg fals negatív eredményt mutat.

Tudom, hogy ettől még bármi lehet, ezt csak érdekességként írom.

2023. márc. 21. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:

En is jartam mar igy…. Ugy mentem uh-ra, hogy biztos baj van, mert halvanyabb lett a teszt🫤. De minden rendben volt!!😀

Szoval erre ne alapozz!!! Es ugy is jartam mar, hogy szep eros volt a teszt, tunetek az egekben, megis kb 2 hete el holt halva az embrio:(

2023. márc. 21. 21:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi volt az orvosnál csütörtökön?
2023. márc. 24. 16:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt. 6+4 napnak megfelelt.
2023. márc. 24. 19:00
 18/18 anonim ***** válasza:
gratulálok
2023. márc. 24. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!