Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. héten halványuló tesztek...

6. héten halványuló tesztek bajt jelentenek, igaz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért teszteltem ma, mert elfogott egy fura érzés, hogy már nem érzem magam terhesnek. Elmúlt az émelygés, meg úgy minden "várandós érzés". Utoljára a 16. dpo-n teszteltem, akkor a teszt csík már erősebb volt, mint a kontroll. A mai is pozitív, de sokkal halványabb (idegességemben többet is csináltam, mind ugyanolyan). Csütörtökön megyek orvoshoz, de most nagyon ideges lettem. Szeretném minél előbb tudni, hogy mi van.
2023. márc. 21. 16:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Hát, szerintem bajt, ürül a hcg.
2023. márc. 21. 16:27
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is hasonló volt. 2 nap késéssel egyértelmű, erős pozitív teszt.

Nem is akartam orvoshoz menni 7. hétig, de 5+5-ön elfogott egy tök szar érzés, pont ahogy te is írtad: nem éreztem magam terhesnek.

Pedig előtte is annyi tünetem volt, hogy fáj a cicim, de az is elmúlt, meg úgy összességében, lelkileg nem éreztem magam terhesnek.

Sajnos kémiai volt, UH-n nem látszott semmi, és addigra a HCG is negatív volt.

De sokan mondják amúgy, hogy a tünetek jönnek-mennek, és ez nem feltétlen jelent bajt.

2023. márc. 21. 16:28
 3/18 A kérdező kommentje:
Vagyis ez már a 7. hét, 6+2-nél tartok.
2023. márc. 21. 16:44
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem 5. héten fogott el ez a valami baj van érzés.. hirtelen minden tünetem eltűnt. 1-2napon belül begörcsöltem reggel és délutánra elvetéltem. Aznap a hcg-m már csak 50 volt.
2023. márc. 21. 17:22
 5/18 anonim ***** válasza:
62%

Milyen tesztet használsz? Lehet baj, de van egy ún hook effekt jelenség is, amikor a baromi érzékeny teszteket a hcg túltelíti, és emiatt halvanyodnak a tesztek. Nem akarlak áltatni, de lehet hogy nem a hcg veszik el.

A tünetek jönnek és mennek, persze ezek együtt sajnos jelenthetnek bajt is.

2023. márc. 21. 17:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Ócska David teszt, maradt belőle csomó, azért tudtam most ellőni párat. Ezt a két napot ki kell bírnom valahogy. Próbálom nem beleélni magam. Köszönöm a válaszokat!
2023. márc. 21. 17:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Drukkolok!
2023. márc. 21. 18:03
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még önmagában nem jelent bajt. Tényleg így van, hogy néha észre sem veszed, ha épp nem gondolsz rá egy ideig, hogy terhes lennél, főleg az elején.

Mindenesetre menj orvoshoz, és reméljük a legjobbakat.

2023. márc. 21. 19:46
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem csak olyan volt hogy 8 dpon már látszott ott valami de nagyon lassan emelkedett a hcg, a x epil ami rendes terhességem alatt + volt 4 nappal mensi előtt most alig l@tszott a nem várton.

Le is volt maradva 5 nappal, és sajnos el is ment 7.hétben

2023. márc. 21. 19:54
 10/18 anonim ***** válasza:
nekem egyáltalán nem gyengült a terhességi teszt megis missed ab lett..
2023. márc. 21. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!