Ki hány hónapos terhesen kezdett el vásárolni a
babának?
Ágyat meg babakocsit a 28ik héten, minden mást a 30ik hét után. Szerintem nem vagy lemaradva semmiről.
2023. márc. 21. 13:43
Nem baj, de ha nagyon a végére hagyod, fárasztó és kényelmetlen lesz.
Volt egy szobatársam a kórházban, aki 28. Hétre szült, neki nem volt még semmije, 30. hét után akart kezdeni vásárolni, mert még akkor festették a lakást, nem akarta a felfordulásban a baba cuccait is kerülgetni. A kórházból rendelt egy csomó mindent, meg a család ment vásárolni.
2023. márc. 21. 14:03
Mivel költöztünk is közben, össze-vissza laktunk két helyen, így én a 12. héttől a kisebb dolgokat, 30. héttől (akkor költöztünk be véglegesen) a nagyobbakat.
2023. márc. 21. 14:30
Nem vagy lekésve semmiről. 3. babával vagyok terhes de nagyobb korkülönbség miatt mindent megvettünk, babakocsit pl toltuk 32 hetes korig, de 28 hetes korig kb semmit se vettünk. Talán néhány ruhát tesco bevásárlás alkalmából a magam örömömre. A pénzt félreraktuk, nem arról van szó, hogy nem akartunk költeni rá de dolgoztam, ott a 2 gyerek, nem éreztem olyan sürgősnek a vásárlást.
A mosással-vasalással meg még mindig a fészekrakó ösztönt vártam - ami nem akar jönni - pedig már 35 hetes vagyok, a hétre már a kórházi táskával együtt be van ütemezve ez is. Igazából 1. babával is 37 hetesen pakoltam be aztán kerülgettem 3 hétig.
2023. márc. 21. 14:39
5/10 A kérdező kommentje:
Második baba, nagy kihagyással. A nagyobbik már 11 èves. Vele hamarabb elkezdtem a vásárlást, de most valahogy mèg nincs meg az ihlet, hogy miből milyen legyen. Egyedül a kiságy van megtervezve, azt a párom kèszíti el. Ha vásárolni megyek akkor el szoktam sètálni a babaosztályra, de mèg csak nèzelődök. Olyan fura hogy mèg nem èrzem a kèsztetèst, pedig nagyon vártuk a babát. Ès most ilyenkor nèha bűntudatom támad emiatt.
Nekünk is második baba jön, de a férjem egyelőre dolgozószobának használja a későbbi babaszobát, úgyhogy direkt nem kezdtük el berendezni. Én első babával még 38. héten boldogan festettem a házat, úgyhogy nem aggódom, hogy nem marad energiám. Majd a 36. héten gyorsan összedobjuk. Én az elsővel is az egész babaszoba dolgot 1 hét alatt lerendeztem, csak a 24. héten.
2023. márc. 21. 14:55
Én nem is tudom, olyan 5 hósan kezdtem. 6ra megvolt minden. Kivéve a kisruha mert nem mutatta meg milyen nemű csak 7 hósan.
2023. márc. 21. 15:52
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak èn hagyom kèsőbbre.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat😊
Én augusztusban fogok szülni és május közepén költözünk. Csak utána fogunk vásárolni, mert nem is férnénk most el a cuccoktól. Szerintem nem vagy még elkesve semmivel sem, de azért nézegesd a dolgokat, mert az utánaolvasás is baromi sok idő.
2023. márc. 21. 18:21
32 hetes leszek, még semmi sincs megvéve. Jövő héten vagy két hét múlva megyünk vásárolni
2023. márc. 21. 20:12
Kapcsolódó kérdések: