Halvány pozitív teszt utána vérzés. Járt így valaki?
Sziasztok! Véleményt, tapasztalatokat szeretnék kapni. December 29.én volt egy méhen kívüli terhességem amivel műtöttek.
17.en teszteltem először egy halvány pozitívat ami azért kicsit erősödött mindennap csináltam egy tesztet, mivel nagyon tartok attól hogy megint úgy járok ahogy Decemberben. Ma kellett volna megjönnie, hát nekem tegnap megjott enyhe alhasi görcsel. Ma reggel teszteltem ugyan olyan a tesztem mint vérzés előtt, nem erős pozitív de látható második csík. Kérdésem az lenne h azért ilyen halvány és azért nem erősödik mert esélyes h megint méhen kívüli? Nem tűnik el de nem is erősödik. Valaki járt már így? Negatív kommentet ne tegyetek kérlek.. félelemből írtam hátha járt így valaki orvoshoz jelenleg felesleges mennem mindenképp várnom kell pár napot.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Nagyon szurkolok, hogy az első lombik sikeresen záruljon. Ha esetleg lesz kedved akkor majd updatelhetnél sikeresen zárult e.
39-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!