Párod előző kapcsolatából született lánygyermek tiszta apukája? A közös lányotok kire hasonlít, illetve a két gyermek hasonlít egymásra?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 06:48
1/2 anonim válasza:
Párom előző kapcsolatából született lánya tiszta édesanyja(aki egyébként egy gyönyörű asszony),a közös lányunk inkább rám hasonlít.De a két kislánynak egyforma a mosolya.Orrtól lefelé teljesen egyformák, száj, áll, fogsor.:)
2/2 anonim válasza:
Szia!Én egy előző házasságból születtem :) anyukámmal éltem,apukámnak van még 2 lánya,mi 3-an vagyunk tesók,mind lány!Mi 3-an tiszta apukánk vagyunk,bár én enyhén húzok nagypapámra,nagyon hasonlítunk egymásra,a másik 2 lányka egyáltalán nem hasonlít ránk!Mi sötét hajú és szeműek vagyunk,az egyik féltesóm szőke hajú és tiszta anyja(aki nem egy szép látvány)a másik lányka pedig zöld szemű és barna hajú,ő inkább az apa felőli nagyapára hasonlít,fura módon ránk nem!Pedig az apukánk ugyanaz!Az első 3 lány tiszta apja,az utána lévő 2 pedig aligha látszik az ő gyerekének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!