Mensi után pontosan hány nappal van a peteérés mikor kell probálkozni? Nagyon szeretnénk babát a páromnak egy korábbi kapcsolatábol már van egy, nekem viszont az elsö terhességem abortusszal végzödött! Félek h nem lehet közös babánk!
Hát ha 28 napos a ciklusod, akkor 14.napon van a peteérés! Pl. ha a menzid nov.1-jén jön meg , akkor 14-én már probalkozhattok, de azt mondjak +1-1 nap ide oda is kell probalkozni, vagyis a 13., 14. 15.-én belekell huzni! Aztán várni a menziig!
Én ezt használom, ez is nagyon jó táblázat a peteérés megfigyelésre:
Remélem valamit segithettem! :)))
Szia az előttem szólóknak teljesen igazuk van, két dolgot fűznék hozzá:
1. 28 napos ciklus esetén sem garancia, hogy a 14. napon van PÉ. Nekem pl a 17-18. nap táján volt mindig, azért volt, mert hormonálisan nem volt monden oké. Persze nem kell rögtön rosszra gondolni, nem azért mondtam, de jó,ha tudod.
2. Az, hogy a párodnak van egy gyermeke, nem garancia, hogy most is minden oké a spermáival. Pl. átesett-e valami olyan betegségen, ami hatással van erre? Milyen az életmódja, szoros gatya, forró vízben ücsörgés, rendszeres szauna esetleg? Ezek mind lassítják a kis fickókat.
Azért merem ezt kijelenteni, mert a doki nekem ezeket mondta, mikor elkezdtük a meddőségi kivizsgálást.
Ismétlem: nem kell rögtön rosszra gondolni, próbálkozzatok középidőben, és minden megy majd a maga útján!
Kellemes próbálkozást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!