Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség. Mit tegyek?

Terhesség. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 vetélés után újra terhesség

Munkámat muszáj csináljam meg nem állunk úgy anyagilag de sokan megvetnek hogy nekem nem fontos

Dehogynem fontos csak ha egyszerűen nem élnénk meg akkor nincs mit tegyek

A másik a cigaretta

Csokkentettem .valaki azt mondja tegyük le egyből valakik pedig hogy az idegesség miatt nem jó egyből letteni

És 2 vetélés után már nagyon félek hogy mi lesz

Ti mit tennétek a helyembe?

2023. márc. 19. 11:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

A munka milyen jellegű? Ha nem nehéz fizikai munka akkor semmi gond nincs amíg te bírod. Sokan dolgoznak 8hónapos terhesen is. Köztük én is. Az élet nem áll meg.

A cigihez nincs mit hozzáfűznöm, gondolom tudod miért. Ha két vetélés után eszedbe se jut lerakni egyből akkor teljesen mindegy ,hogy itt ki mit mondd...

2023. márc. 19. 11:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából egyessel értek egyet. Egy nem veszélyes munkakör simán belefér, de mondjuk nem dohányoznék, mert önmagában az tényleg komolyan növeli a vetélés kockázatát. Szerintem nem éri meg...
2023. márc. 19. 11:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,mi a munkád, de a terhesség 2 vetélés után sem betegség, nők milliói dolgoznak terhesen.

A cigit pedig egyből le kéne rakni, mert attól viszont valóban elvetélhetsz. Az "idegességgel" a durva függők takaróznak, semmi baj nem lesz, ha egyből lerakod, viszont kurázsi kell hozzá.

2023. márc. 19. 11:51
 4/18 A kérdező kommentje:

Hát a munkám fizikai munka de van közte olyan ami könnyű és nem igényel erőt

Ezért kérdeztem rá a cigire mert én leraknam viszont sokan mondták hogy egyből nem jó

2023. márc. 19. 12:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából már jóval a terhesség előtt érdemes lerakni. Aki azt mondta, hogy egyből nem jó az hülye ,nem is értem miért hallgatsz rá. Hacsak nem kifogás.

Dolgozni meg dolgozz ha bírod, senkinek semmi köze hozzá

2023. márc. 19. 12:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A lerakásnak nem kell fokozatosnak lennie. Nagyfater 40 év napi 1-2 doboz cigarettát egy nap letett és kész. Stressz nélkül. Más meg a napi öt száltól képtelen megválni.
2023. márc. 19. 12:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora butaságot, hogy nem jó azonnal letenni a cigit... Minden egyes szállal ártasz a babànak :(
2023. márc. 19. 12:21
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tudok mit írni erre.
2023. márc. 19. 12:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
ha csak a cigi ára megmarad...
2023. márc. 19. 12:41
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
Akkor most lombikosként erőt veszek magamon, és nem írom le a véleményem... Pff de bánom, hogy elolvastam.
2023. márc. 19. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!