Létezik, hogy 9-10.héten szinte minden tünet elmúlik?
Akkor együtt várakozhatunk, én 29-én megyek🥹 picit megnyugtat, hogy nálad is ez a helyzet, akkor normális ez a helyzet😁
Kitartást neked addig!❤️☺️ majd írj mindenképp!
rendben, majd megírom, h mi volt😊
majd Te is írj 🙂❤
jól vagyok, köszönöm 😊 és ti?
az első genetikaink jó lett, a 2. pedig május 23-án lesz😊
a napokban kezdtem érezni a mozgolódást odabent😄
Jaj de szuper, ennek örülök!😊 mellső vagy hátsó fali? Pocakod látszik már?
Én ma vagyok 17+1 hetes, viszont mellső falon tapadt, így semmit sem érzek még🫣😅
Szerencsére nekünk is minden rendben volt az elsőn, 17-én megyünk a másodikra☺️
én ma vagyok 17+6
kiírt dátumom október 5😊
nekem hátsófali🙂
pocakom már kezd látszódni, irodai-ülő munkát végzek és már nagyon szorítottak a nadrágjaim ülve, ezért be is szereztem olyat, aminek vagy gumis része felül, oldalt😄
te gömbölyödsz már? nem izgulsz a 2. genetikai miatt?🙂
Na ez szuper😊én is ezeket a baggy gummis farmereket szereztem be, egyelőre kismama nadrágjaim még nincsenek🤣 én is irodai munkát végzek, mikor bent vagyok nap végére nagyon látszik a pocim, viszont mikor itthon home officeban dolgozom es tudok fekudni egész nap, akkor kb észrevehetetlen🙃 szóval még annyira nem látszik, de azért aggódom fejlődik e a babszem rendesen😅
2 naponta ráhallgatok szívhang hallgatóval, az orvosom ajánlotta addig még nem érzem a mozgását.
A 2.genetikaitól eléggé be vagyok rezelve, remélem minden rendben lesz… legutóbb 15+3 héten voltam orvosnál akkor minden rendben volt.
Te az 1.genetikai óta voltál?☺️
16+1 naposan voltam én is, akkor minden rendben volt😊
jövő héten fogorvos, aztán majd a 2. genetikain lát újra bármilyen doki🙂😄
home officenál nekem sem nő meg a pocakom annyira, mint ha irodában ücsörgök.
te meddig tervezel dolgozni?
Na a fogorvost nekem is be kell még iktatnom a hetekben😅kiment a fejemből…
Megnyugodtam, azt hittem ez nem normális, hogy ilyenkor nem tűnik ugyan akkorának a poci😁
Bevallom elég stresszes a munkám, mindig felidegesítem magam, szóval június végéig maradok😅26 hetes leszek akkor.
Illetve nyáron nem szívesen vergődnék már bent, főleg hogy már most is sokat fáj a derekam. Szóval ez a tervem, de már vágnám vissza a centit😁
Te meddig tervezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!