Létezik, hogy a szomjúság egy tünet?
Azt hiszem, itt olvastam már olyat, hogy valaki teherbeeséskor sokat ivott, ami később kiderült tünet volt.
Én rengeteget iszok, magamhoz képest ami 2-3 liter! Előtte jó ha 1 litert ittam.
A semmiből változtam meg, csináltam tesztet de az negatív.
Valami komolyabb bajt jelezhet?
Volt itt már, aki a bal hüvelykujj zsibbadása miatt gyanakodott terhességre, szóval a te sztoridon már meg sem tudok lepődni.
Komolyan mondom: még egy ilyen és elkezdem kigyűjteni a listát, hogy mi mindenből magyarázzák be itt maguknak a nők, hogy terhesek.
Kérlek most vedd elő a jobbik eszed, és olvasd el újra, amit leírtál.
Ha kezdődő cukorbetegségre gyanakszol, akkor miért a terhesség kategóriába írsz?
Nem olyan bonyolult kiguglizni, hogy a nagy fokú szomjúság minek lehet a tünete... Nézd, nekem is sikerült: [link]
Akkor esetleg próbálj inkább az EGÉSZSÉG kategóriában kérdést kiírni arra vonatkozóan, hogy mire utalhat a hirtelen fellépő nagy szomjúságérzet.
Szívesen.
Úgy látom új vagy itt, elárulok egy belsős infót. A google orvos még mindig ezerszer megbízhatóbb, mint a GYIK orvos, itt aztán minden van arc és név nélkül és senki se vállalja érte a felelősséget.
Pro tipp: szerezz be egy párásítót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!