Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most már hamarosan a szülés...

Most már hamarosan a szülés jön ugye?

Figyelt kérdés

5-10-15 percenként olyan derékból sugárzó menstruációs fájdalom jön rám, hogy kaparni tudnám a falat. Tart kb fél percig.

Viszont aludtam is közben ott akkor nem tudom, hogy volt e valami.

A pici mozgolódik ugyanúgy.

A ctg nem mutat fájásokat. Illetve véres váladék jött tegnap párszor.

Ezek alapján szerintetek meglesz ma/holnap?

A meleg vizes kádat nem tudom kipróbálni, mert nincs rá lehetőségem, meleg vízben zuhanyoztam , nem enyhített.

#szülés #40+ X
2023. márc. 16. 03:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%

mit jelent a 40+ x?😁

olvastam már olyat, akinek a meleg víz sem segített a jóslófájásokon.

A véres váladék szeruseg lehetett a nyákdugó is akár. ha fájásokat nem mutat a ctg, akkor nem hinném hogy az már a vajúdás lenne. ha ténylegesen vajúdsz, akkor mutatja a ctg is.

40. hét után pedig persze bármikor indulhat a szülés:)

2023. márc. 16. 04:48
 2/14 A kérdező kommentje:

40 plusz valahány nap.:)

Tudom, de közben nagyon reménykedek, hogy már elkezdődött valami és hamarosan meglesz.

Hátha valaki volt már hasonló cipőben.

2023. márc. 16. 05:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor már bármikor jöhet.

Különben nekem sem mutatott fajást a ctg, pedig csillagokat lattam 3 percenként. El is akartak küldeni, aztán 3 óra múlva mégis kibújt a lányom .

2023. márc. 16. 06:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Nekem ez már tegnap reggel óta tart. Javarészt 10 percenként, kisebb kilengések vannak. De már kezdek elbizonytalanodni. Lehet hogy még napokig semmi nem lesz? Tudom, senki sem tudja megmondani, csak mégis..
2023. márc. 16. 10:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a szülés eleje, csak lassan indul be. De talán ez már csak rendszereződni fog és beindul a szülés. A vérzés lehet tágulásos vérzés, simán lehet, hogy mire 5 perces fájásaid lesznek és mehettek a kórházba, már egész jól ki leszel tágulva és pikk pakk kint lesz a baba. Nekem 18 órán keresztül tartott ez az "elindult most vagy sem" állapot, utána 6 óra múlva kint volt a baba, gyorsan bepörögtek az események. :) Persze csak tippelek, de hátha.
2023. márc. 16. 12:29
 6/14 anonim ***** válasza:
De izgiii :) :)
2023. márc. 16. 13:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Én ezt többet be nem vállalom.😅
2023. márc. 16. 14:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Az egész terhesség túl nehéz volt, vagy csak ez az utolsó pár nap/hét készít így ki? :)
2023. márc. 16. 14:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó egy hét. És most ez a két nap ami nagyon.:/ Olyan reménytelennek érzem. Mintha nem lenne vége.
2023. márc. 16. 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Utólag nem is fogod érteni, hogy pár nap hogy tűnhetett ilyen soknak. Nemsokára ott lesz a kisbabád, és minden minden teljesen felfordul. A legnehezebb és a legjobb értelemben. Próbáld meg az utolsó fél/egy/pár napra lekötni magad valamivel, amire nem lesz lehetőséged pici babával. :) Akkor telik a leglassabban az idő, ha csak figyelsz és vársz.
2023. márc. 16. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!