Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek jó eredmènyek? 6+5 hét

Ezek jó eredmènyek? 6+5 hét

Figyelt kérdés

Uterusban szabályos petezsák, 15 mm, benne egy élő embrió sejthető.

CRL: 4 mm YS: 4,5 mm.

Szívműködés sejthető.

Utolsó vérzés: 01.26.

2023. márc. 15. 16:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az orvos mit mondott?
2023. márc. 15. 16:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan semmit. Láttam Én is pulzálni a monitoron.
2023. márc. 15. 16:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, mondta volna, ha valami nem oké. Miért nem kérdezted meg, hogy "Doktor úr, egyelőre úgy látszik, hogy rendben van?"
2023. márc. 15. 16:33
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem kérdeztem meg,mert annyira elvoltam azzal,hogy "dobog a szíve", missed ab után, hogy elfelejtettem megkérdezni.

Csak utána olvasva, sokkal nagyobbnak kellene lennie...

2023. márc. 15. 17:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Sokkal nem, de az átlag tényleg picit nagyobb. Viszont ha csak 2 nappal később fogant, akkor nincs ok az aggodalomra, vagy akár mérési pontatlanság is lehet.

Biztos, hogy mondta volna az orvos, ha valami nincs rendben. Hívd fel holnap, hogy felmerült benned ez a kérdés.

2023. márc. 15. 17:20
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem szerepelt igy,hogy sejtheto.

Kb ilyen idosen voltam en is ,barnazas miatt. Nekem konkret dolgokat irt. Nem azt,hogy sejtheto,de akkor ez orvosfuggo. Gondolom.

2023. márc. 15. 20:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem emlékszek az értékeinkre de nekem mondjuk 5 nappal később fogant kb így lehet h nalad is ez van.
2023. márc. 15. 20:22
 8/14 A kérdező kommentje:

Azért sejthető, mert nem látta jól..

Egyébként holnap megyek kontrollra,mert látnak egy 11mm-es szabálytalan valamit is, az élő embrió mellett,azt mondta, olyan mintha még egy petezsák lenne,de az üres,lehet ikreknek indult, csak felszívódott..

2023. márc. 15. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem pont 6 hetesen volt sejthető,és 4 nap után újra mentem barnázás miatt akkor már egyértelmű volt a pulzálás.
2023. márc. 15. 21:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Picit kisebb, de ha a ciklusod meg hosszabb akkor ez bőven belefér! Ird meg mi volt
2023. márc. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!