Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta terhes vagyok nem...

Mióta terhes vagyok nem kívánom a páromat. Szülés után ez fog változni?

Figyelt kérdés

9 hetes terhes vagyok. Előtte brutál libidóm volt, sokat szeretkeztünk. Sose gondoltam volna hogy egyszer ez lesz velem :(

Olyan szinten nem kívánom, hogy az se esik jól ha megölel, simogat, vagy puszit ad. Mit tudnék tenni ezzel? Hormonok miatt van? Elfog múlni?

2023. márc. 10. 05:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menetközben is változni fog,még az elején vagy 🙂

Az első trimeszterben mi is kihagytuk,volt előtte egy vetélésem ez miatt is "féltünk".

A másodikban voltunk együtt,utána orvosi utasításra kerülni kellett 3-4 hétig...de most már a harmadikban nem voltunk együtt, néha azért jól esett volna... hamarosan megszületik remélem utána vissza állnak a dolgok😏

2023. márc. 10. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. trimeszter elejére visszajött a libidóm de szülés utáni hónapokban nem nagyon volt.
2023. márc. 10. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a terhességem elején nem volt semmi libidóm, aztán visszajött olyan 20 hetesen, de addigra már a férjemnek volt "baja". Nem tudta elengedni magát hogy "ott volt a baba" szóval nálunk lényegében nem volt konkrét szex terhesen csak pár próbálkozás.

Aztán szülés után egy jó darabig hálni járt belénk a lélek, és mostanság kezdtük helyre rázódni.. 3 éves lesz a gyerek.

Ehhez egy nagyon nagyon stabil párkapcsolat kell, megértés és türelem. És sok beszélgetés, őszinteség. Meg néha kipróbálni egyéb dolgokat, hátha közben kedvet kaptok, de soha nem szabad összezárni a fogakat és olyat csinálni amit nem akarsz.

2023. márc. 10. 10:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Én szülés után még kevésbé kívántam egy jó darabig.
2023. márc. 10. 12:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Az első trimeszterben inkább aludtam volna, nem tengett túl bennem a vágy, a másodikban kívántam is, jó is volt, a harmadikban már kezdett egy kicsit zavarni a köztünk gömbölyödő harmadik :). Szülés után pár hónapig nem volt rá igényem, fáradt voltam, száraz, alul sem rendeződtek még a dolgok, amikor meg összejött, bebacisodtam, nehezen jöttem ki belőle. Szerencsére a férjem türelmes, emellett nem csak a behatolós változatát ismeri a témának.
2023. márc. 11. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!