Vàltozni fog?Nem eszek hùst,miòta terhes lettem,pedig szerettem.Alig van ètvàgyam,alig eszek valamit.10hetes kismama vagyok
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 22:03
1/10 anonim válasza:
Változni fog persze. Most a meleg miatt se van étvágyad szerintem. Nekem a húsundor kb. a 25.hétig tartott. :)
2/10 anonim válasza:
Nekem a 13-14. héten mintha elvágták volna a hányinger-rosszullét-ételundor kombinációt. Most vagyok 21 hetes és minden jól esik. A húst is kívánom, pedig az elején rá sem bírtam nézni.
3/10 anonim válasza:
Nekem étvágyam volt, nem voltak rosszulléteim sem. Viszont a hústól megundorodtam.Kb szülés után 2 évvel bírtam először újra megenni egy szeletet.
4/10 anonim válasza:
Nekem csak a csirkétől volt bajom.
Először azt hittem a táp szagot érzem rajta, de aztán mikor az anyám által nevelttől is rosszul voltam, nem kísérleteztem sokáig vele.
Aztán kb félidőre elmúlt.
5/10 anonim válasza:
Én most vagyok 17+6 hetes és a húsra szintén nem tudok ránézni, ha mégis, akkor az kivétel nélkül sertés. Régen se voltam nagy húsevő, de szerettem, főleg a csirkét. Most a csirkének a gondolatától is rosszul vagyok, a csirkemellsonkának a szagát se bírom és mindig romlottnak érzem. Már nem is eszem... Felvágottból is maximum a sertés jöhet szóba. A terhességem előtt ez pont fordítva volt, csak és kizárólag a leheletvékony csirkemellsonka volt a jó. Húsos főételt nem tudok megenni, attól is rosszul vagyok, ha körülöttem eszik. Kicsit vicces és furcsa, hogy így a feje tetejére állt a világ, de biztos oka van és ennél nagyobb gond sose legyen. :D Plusz amíg cserébe az étvágyam normális, nincsenek falási rohamaim, nem vagyok kívánós, addig bőven megalkuszom a húsmentes életmóddal. :D
6/10 A kérdező kommentje:
Igazàndibòl èn se vagyok kìvànòs.Van pàr dolog amit szìvesen eszek,őszibarack,sültkrumpli😁,na ès a vajas parìzeres kukoricàs sajtos melegszendvicset,a vajat sose szerettem.🤣Nem kimondottan hànyingerem van a hùstòl,hanem egyszerűen nem bìrom megenni.Az èdessèget se igazàn eszem,sütöttem palacsintàt,mert azt szeretem,de most az se esik jòl.Remèlem,hogy kèsőbbiekben vàltozni fog az ètvàgyam,mert alig van pár dolog amit szìvesen eszek.
2022. aug. 9. 10:02
7/10 A kérdező kommentje:
Igazàbòl,ìgy a helyes😁
2022. aug. 9. 10:05
8/10 anonim válasza:
Soha nem voltam húsimádó, de a terhességem alatt rá sem bírtam nézni.
9/10 anonim válasza:
Szia, nekem a 7-héttől voltak rosszulléteim,hányások ami kitartott a 14-hétig, azután jött vissza fokozatosan az étvágyam. Addig sajnos a rosszullétek miatt elég sok ételre nem bírtam rá nézni de főleg a húsokra, fogytam is, de szerencsére ma már megeszek mindent. Kitartást, elfog múlni! 21hkm
10/10 anonim válasza:
Persze hogy változik nekem is húsondorom volt kb a 15.hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!