Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Exbarátnő nevét adni a kislány...

Exbarátnő nevét adni a kislánynak? Mi a véleményetek? Tényleg nem számít? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

A férjemnek volt egy 4 éves kapcsolata ezelőtt 5 éve, ő szakított a lánnyal. Andreának hívják.

Szóba jött, hogy a lányunkat hogy hívják, a férjem nagyon ragaszkodik az Andrea névhez, pedig én előre megmondtam neki, hogy nem szeretném, ha a kislányunkat úgy hívják, mint az exbarátnőit. Azt mondja, hogy neki nem számít, ő nagyon szereti ezt a nevet, a volt barátnője pedig nem érdekli őt.

Javasoltam egy másik nevet, nem tetszett neki, de mondott egy hasonlót, ami neki is tetszik (1 betű különbözik), de úgy hívnak egy másik lányt akiben nagyon szerelmes volt, de nem lett végül párkapcsolat.

Csak én reagálom túl?

2023. márc. 9. 19:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanígy voltunkna Zsófi névvel. Nekem is tetszett, de az ex miatt nem az lett a kislányunk neve. A hideg is kirázott tőle, hogy a gyerekemet úgy szólítsam.
2023. márc. 9. 22:53
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a Dávid név volt a favorit ami az exem, nagy szerelme neve, de nem miatta, de a férjem nem akarta emiatt, hála ég lányunk lett
2023. márc. 10. 00:02
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyan családot, ahol apuka szeretőjének a gyereke nevét kapta a saját gyereke is. Ezek után egy ex neve piskóta. Ráadásul le is buktak, anyuka is tudta, hogy a szerető gyerekét is úgy hívják , mondjuk nem is értem, annyi név közül miért pont azt adták,de hát ők tudják.
2023. márc. 10. 01:21
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Ááá, biztos, hogy nem. De egyikünknek sem jutni ilyen az eszébe, annyi szép lány név van. Ne vicceljen már, komolyan.
2023. márc. 10. 05:51
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz és tényleg full ciki. Amúgy meg téged fognak megkérdezni a baba nevével kapcsolatban.
2023. márc. 10. 07:18
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Szó sem lehetne róla. Kérdezd meg, mit szólna, ha fiatok születne és te az exedről akarnád elnevezni. A névválasztás közös döntés, ha te vétózod az Andreát, akkor nem lesz az. Biztos találtok egy másik, mindkettőtöknek tetsző nevet.
2023. márc. 10. 07:59
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem furcsa, hogy ennyire ragaszkodik ehhez a névhez, holott rengeteg más szép név is van, és nem nyitott egyikre sem. Pláne, hogy neked alapból nem tetszik ez a név. Mindenképpen olyant kellene választani, ami mindkettőnknek tetszik.
2023. márc. 10. 08:33
 28/35 anonim ***** válasza:
74%
Biztos, hogy nem, de az èn fèrjem nem is jönne elèm ilyennel, az fix :D nekem fiam van, de már a fèrjem ex koleganője nevèt sem adnám, mert nem volt szimpi, hogy ìrogatott neki, pedig az volt a kedvenc nevem arra az esetre, ha lányunk születne mèg. Azòta nem jöhet szòba sem, ez van, ilyen vagyok :D
2023. márc. 10. 13:26
 29/35 anonim ***** válasza:
36%
Mennyi kötődési mintával zavaros ember el párkapcsolatban és vállal gyereket. Titkolóztok, elutasitotok. Kivalo kapcsolatok lehetnek.
2023. márc. 11. 07:49
 30/35 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is. Amikor valaki az exhez kötődik lélekben az rég rossz. Beszéld meg vele hogy találjon ki egy másik nevet ami nem a volt nőkkel van összefüggésben. És tudod mit? Találj ki te is egy nevet amit szintén elvisel a párod. Legyen a gyereknek két neve. Az meg majd az ő döntése lesz melyiket használja ha felnő.
2023. márc. 11. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!