Melyik a legjobb pelenka? 4-es 5-ös méretben? (Kislánynak, már ha számít vmit a neme)
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 10:43
1/8 anonim válasza:
nekünk születése óta a pampers active baby vált be. a sógornőm a lidl-ös pelenkára esküszik. mindkettőnk gyereke 8 hónapos és lányok. 4-est használunk.
2/8 anonim válasza:
1 éves a kislányom, hónapok óta Dm-es Babylove pelenkát használunk (4-es méret). Nagyon bevált! Előtte próbáltunk Dadát, Lidl-es és Pampers pelust is, meg Liberot. Ezek közül a Lidl-es és a Dada pelenkával voltam megelégedve (a Pampers annyira nem jött be). Számomra a Babylove viszi a prímet.
De kinek mi válik be.
3/8 Ani25 válasza:
Pampers active baby a legjobb!!! De a libero comfort is eleg jo :)
4/8 anonim válasza:
Mi a Pampers Dorás bugyipelenkáját használjuk, mert lányomat extra nehéz pelenkázni. Ezt meg csak felhúzom rá és szalad is tovább. Nekünk még sosem folyt ki pisi vagy kaki belőle.
6/8 anonim válasza:
Nekünk az Aldis vált be. Mi is használtunk Pamperst, jó is volt, amíg egy pelenkatesztet nem olvastam...azóta Pampers soha (káros szintetikumokkal turbózzák).
7/8 anonim válasza:
Mi Pampers Premium Care-t használtuk. Nagyon bevált. De kipróbáltuk az Aldisat, mert sokan dícsérték. De a kaki nagyon szépen kifolyik belőle.
8/8 anonim válasza:
Dm Babylove. Fiamnál kb. 4 hónaposan váltottunk arra, lányomra a kezdetektől végig azt adtam, minimális volt a balesetek száma. 1 éves után talán 2-3 havonta ha egyszer volt, hogy valami minimális kifolyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!