Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7. hétben vagyok, tegnap este...

7. hétben vagyok, tegnap este óta pecsélve vérezgetek. Aki szintén vérzett az elején , mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Ma délután megyek ultrahangra, nyilván akkor okosabb leszek.. de kiváncsi vagyok kinél miért történt vérzés.

Köszi a válaszokat!

2023. márc. 6. 11:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor barnaztam, abbol veteles lett!

Drukkolok, hogy nalad ne ez legyen

2023. márc. 6. 12:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem már mindkét folytatásra van példám. Mindkét alkalommal pár nappal a pozitív teszt után kezdődött a vérzés. Nyáron vetélés lett, most a 24. hetet kezdjük, először haematómát láttak, az eltűnt, utána a méhszájra rálógó placenta okozott gondot sokáig.
2023. márc. 6. 12:57
 13/20 anonim ***** válasza:
31%
Nem vagyok terhes köszi de 2 terhességet vittem végig. Ha vérzés volt 20 percen belül kórházban voltunk. Én akartam a gyereket így tettem érte. Nincs lehetetlen csak tehetetlen szokták mondani...
2023. márc. 6. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem haematoma okozta ,ami a petezsak mellett volt. Gyógyszert kaptam rá, 12 hetes uh már nem volt ott, felszivodott.
2023. márc. 6. 13:52
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

Senki sem kotekedett 🤦🏻‍♀️ Annyit irtunk, hogy a masik gyerekkel is el lehet am menni a korhazba, nem valami ebola osztalyra mesz kelet `Afrikaban.

De annyira csak nem kell ez a gyerek ha csak a kifogasokat keresed.

2023. márc. 6. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem barnázás is volt, pár héttel később vérzés. Doki megemelte a progeszteron adagomat, alapból szednem kellett, mert inszemináció volt. A vérzés okát sosem tudta kitalálni, haematoma nem volt, méhlepény-probléma sem. Belül mindent rendben talált. Egészséges kisfiút szültem, a 40. héten.

Még annyi, hogy szigorú ágynyugalom, a vérzés elmúlta után még egy hétig.

Szurkolok!

2023. márc. 6. 15:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Kicsit később, de nekem is volt ilyen. Nem tudták, hogy mitől. A terhesség miatti vérbőséggel magyarázták. Időnként elpattanhatott egy-egy hajszálér. Sokan elfelejtik, hogy a progeszteron nem csodaszer, csak nálunk osztogatják cukorkaként. Ami még szomorúbb, hogy egyesekből mèg előtör a gonosz boszorkány is ilyenkor. Ha annyira progeszteronhiányos vagy, hogy kevesebb mint 24 óra alatt már le is válik a nyálkahártya, akkor a jóisten összes tablettája sem segített volna. Úgyhogy akárhogy is alakult az uh, ne hibáztasd magad.
2023. márc. 7. 08:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hét körül volt vérzés , hematoma miatt . Azt mondták hogy van esély a vetélésre de szerencsére minden jól alakult . Kisfiam most 4 hónapos .
2023. márc. 7. 08:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Remélem minden rendben!

Szerintem senki nem akart támadni, csak rá akartak ébreszteni, hogy ez komoly dolog, annak ellenére, hogy sokaknak jól alakul.

Én is gyerekkel mentem be

1.

2023. márc. 7. 09:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Jól vagy?
2023. dec. 16. 23:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!