Szia! Nekem már mindkét folytatásra van példám. Mindkét alkalommal pár nappal a pozitív teszt után kezdődött a vérzés. Nyáron vetélés lett, most a 24. hetet kezdjük, először haematómát láttak, az eltűnt, utána a méhszájra rálógó placenta okozott gondot sokáig.
2023. márc. 6. 12:57
13/20 anonim válasza:
Nem vagyok terhes köszi de 2 terhességet vittem végig. Ha vérzés volt 20 percen belül kórházban voltunk. Én akartam a gyereket így tettem érte. Nincs lehetetlen csak tehetetlen szokták mondani...
2023. márc. 6. 13:39
14/20 anonim válasza:
Nekem haematoma okozta ,ami a petezsak mellett volt. Gyógyszert kaptam rá, 12 hetes uh már nem volt ott, felszivodott.
2023. márc. 6. 13:52
15/20 anonim válasza:
Senki sem kotekedett 🤦🏻♀️ Annyit irtunk, hogy a masik gyerekkel is el lehet am menni a korhazba, nem valami ebola osztalyra mesz kelet `Afrikaban.
De annyira csak nem kell ez a gyerek ha csak a kifogasokat keresed.
2023. márc. 6. 14:22
16/20 anonim válasza:
Nekem barnázás is volt, pár héttel később vérzés. Doki megemelte a progeszteron adagomat, alapból szednem kellett, mert inszemináció volt. A vérzés okát sosem tudta kitalálni, haematoma nem volt, méhlepény-probléma sem. Belül mindent rendben talált. Egészséges kisfiút szültem, a 40. héten.
Még annyi, hogy szigorú ágynyugalom, a vérzés elmúlta után még egy hétig.
Szurkolok!
2023. márc. 6. 15:47
17/20 anonim válasza:
Kicsit később, de nekem is volt ilyen. Nem tudták, hogy mitől. A terhesség miatti vérbőséggel magyarázták. Időnként elpattanhatott egy-egy hajszálér. Sokan elfelejtik, hogy a progeszteron nem csodaszer, csak nálunk osztogatják cukorkaként. Ami még szomorúbb, hogy egyesekből mèg előtör a gonosz boszorkány is ilyenkor. Ha annyira progeszteronhiányos vagy, hogy kevesebb mint 24 óra alatt már le is válik a nyálkahártya, akkor a jóisten összes tablettája sem segített volna. Úgyhogy akárhogy is alakult az uh, ne hibáztasd magad.
2023. márc. 7. 08:00
18/20 anonim válasza:
Nekem 6 hét körül volt vérzés , hematoma miatt . Azt mondták hogy van esély a vetélésre de szerencsére minden jól alakult . Kisfiam most 4 hónapos .
2023. márc. 7. 08:32
19/20 anonim válasza:
Remélem minden rendben!
Szerintem senki nem akart támadni, csak rá akartak ébreszteni, hogy ez komoly dolog, annak ellenére, hogy sokaknak jól alakul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!