Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek sok a jósló fájása...

Akinek sok a jósló fájása szülés előtt annak könnyebben meglett a babuci és könnyebben tágult?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem már a 25-ik héttől voltak megkeményedéseim még 1 hetet korházban is voltam.Hiába gyógyszereztek agyon a terhesség végéig megmaradtak.Szerintem ennek köszönhető hogy a magzatvíz elfolyásától(mely az ágyban ért alvás közben)a gyerek megszületéséig csak 3 óra telt el.Könnyen átestem rajta.

Tehát a kérdésedre én igent válaszolok.

2010. okt. 6. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem igen, már 35. hézen 2 ujjnyira voltam nyitva egyfolytában jóslóim voltak és a 38. héten szültem 2 óra alatt megvolt:-)
2010. okt. 6. 10:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok.Én holnapra vagyok kiírva és kb.3 napja elég sok jóslóm van és szinte egész nap. Éjjel alig alszok mert állandóan kő kemény a hasam és nem kényelemes sehogy!
2010. okt. 6. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia második vagyok, akkor már épp itt az ideje:-) Az a jó ha még otthon letudod a tágulás nagyobbik részét, nem a kórházban órákig küszködni, legalábbis szerintem. Nekem jobb volt hogy ott kevesebbet kellett vajúdni.

31 h. km

2010. okt. 6. 10:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy köszönöm. Amikor utoljára voltam dokinál akkor C:2000 a méhnyak azóta nem tudom hogy rövidült e még vagy esetleg tágultam e. Sokat szurkál a hüvelyem is.
2010. okt. 6. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
En vagyok az ellenpelda. 32. hettol olyan josloim voltak, hogy azt hittem ennel roszabb nem lehet...42. heten szultem 23 oras vajudassal./8
2010. okt. 6. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!