Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor és hogyan jelentettétek...

Mikor és hogyan jelentettétek be a szüleiteknek, hogy nagyszülők lesznek?

Figyelt kérdés

szüleim olyan típusok, hogy ha nem úgy éled az élteted vagy nem azok a prioritásaid, amik szerintük lenni kellene, akkor már "számonkérik" az embert

épp emiatt férjem nem is nagyon jön ki velük

emiatt a módját sem igazán tudjuk, hogyan jelentsük be nekik

2023. márc. 3. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyámnak úgy, hogy egyszer átjött, és akkor mondtuk.

A feleségem a szüleinek közös ebédnél, kávézásnál mondta meg.

Attól függ, Ti hogyan szoktatok találkozni.

2023. márc. 3. 15:21
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen szulokkel feltetelezem nem tul kozeli a kapcsolatod, igy max telefonon mondanam el.

Aztan ha elkezdenek magyarazni valamit, csak kinyomod es tobbet fel se veszed.

Hidd el, mindenkinek jobb ugy :)

2023. márc. 3. 15:22
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Még ezt is elkerülném.

Levélben. (utólag)

2023. márc. 3. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Mivel az esküvő napján lett pozitív a tesztem 1.5 év várakozás után, ezért bejelentettük ezt is. Volt boldogság :) .

Mivel ez nálatok már nem játszik, egyszerűen telefonon közölném.

2023. márc. 3. 15:27
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Anyámnak telefonon a teszt napján. Nevelőapámnak (4 éves korom óta van anyával, mintha apám lenne) már amikor muszáj volt, csak én személyesen. Na ő az a típus, amit leírtál, férjemmel nem is beszélnek.

Anyósnak, mivel messze lakik, férjem egy uh képet küldött át messengeren. Visszaírt, ez mi?!

2023. márc. 3. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Apukám hasonló, mint a te szüleid, a következő családi találkozón csak úgy megemlítettem. Nem is mondott semmit, csak kb annyit, hogy hm, soha nem is kérdezett a gyerekről, pedig már 1 éves. Ez van, a többi rokon normális, ők örültek.
2023. márc. 3. 15:34
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Azt gondolom, ha ilyenek, akkor felesleges extra dolgokban gondolkodni. Ha legközelebb mentek hozzájuk, mutassátok meg az uh-fotót körítés nélkül, és ennyi.
2023. márc. 3. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

"Mivel az esküvő napján lett pozitív a tesztem 1.5 év várakozás után, ezért bejelentettük ezt is. Volt boldogság :) ."

. Azért elég merész az is, ha valaki pár hetes terhesen ezt már bejelenti másoknak.

De az is, ha valaki három hónapig nem tesztel.

2023. márc. 3. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Tök mindegy, milyen ceremónia keretein belül jelentitek be. Ennek a hírnek vagy örülnek minden körülmények között, vagy nem.

Ha ilyen szüleim lennének, csak akkor jelenteném be a terhességet, amikor màr szemmel láthatóan kerekedik a pocak. Ha az első trimeszterben beharangozod, még lehet le is oltanak, hogy "csak lassan a testtel, még bàrmi lehet..."

2023. márc. 3. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem "tökéletes a kapcsolatotok" akkor szerintem semmi extra bejelentés nem kell.

Nekünk lombikkal sikerült így szüleim rögtön tudták, anyóséknak szívhang után mondtuk el UH-fotóval.

2023. márc. 3. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!